Recipe: Perfect Kyllingesuppe med ærter, bladselleri og sprødt skind
Kyllingesuppe med ærter, bladselleri og sprødt skind. Vend bladselleri, pastinakker og gulerødder i gryden, og lad dem stege med i et par minutter. Rør spinat, frosne ærter og trevlet kylling i gryden. Grillet kylling med det perfekte sprøde skind?
Det her er min favorit kyllingesalat! De fleste kender kyllingesalat eller hønsesalat, som en salat bestående af almindelig kylling eller høns, bacon, asparges og champignon (eller som en karry udgave). Jeg gør det hele lidt anderledes i dag og laver kyllingeoverlår i ovnen med skøn… Grønkål og pasta med sprød and og mandler. You can cook Kyllingesuppe med ærter, bladselleri og sprødt skind using 25 ingredients and 13 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Kyllingesuppe med ærter, bladselleri og sprødt skind
- It's 1 of kyllingelår.
- Prepare of Lidt verveinne.
- Prepare of Lidt citrontimian.
- It's of Et par skalotteløg.
- It's 5-6 fed of hvidløg.
- You need of Et par skiver citron.
- It's of Salt, peber og knust koriander.
- Prepare of Lidt olivenolie.
- You need of Til suppen:.
- It's 1 stykke of ingefær.
- Prepare 2 of skalotteløg.
- Prepare of Nogle fed hvidløg.
- You need of Kyllingefond fra tidligere, som jeg havde i fryseren.
- It's 2 of dl gulerodssaft.
- Prepare 3 of dl vand.
- You need 1 of dl piskefløde.
- You need of Salt og peber.
- It's of Lidt bladselleri og ærter samt blomster til pynt.
- You need of Til kyllingesalaten:.
- You need of Lidt af kyllingekødet.
- Prepare 1/2 of dl mayonnaise.
- You need of Lidt hakket bladselleri.
- It's of Lidt hakket rå agurk.
- Prepare of Lidt hakket syltet agurk.
- You need of Salt og peber.
Grønkål, mandler og sprødt skind gør denne pastasalat dejlig "crunchy". Rist andeskindet i ovnen, til det bliver Salat skåret i små terninger er en israelsk specialitet. Alle smage bliver blandet i munden i hver mundfuld. Se opskriften på kyllingesuppe med nudler, ingefær og chili her 🍜.
Kyllingesuppe med ærter, bladselleri og sprødt skind instructions
- Kom kyllingelåret op i et ovnfast fad..
- Kom krydderurterne op i fadet og læg citronskiver på kyllingen, krydr med salt, peber og koriander, hæld olien på kyllingen og lidt vand også..
- Sæt fadet i ovnen i 1 time ved 200 grader varmluft. Så bliver det sprødt og gyldent..
- Parter nu låret og del det op i kød, ben og grøntsager samt skyen..
- Læg ingredienserne til suppen frem..
- Kog vandet op og hæld det ned i det ovnfaste fad, og kom grøntsagerne og benene i en gryde..
- Kom al væsken ned i gryden sammen med skyen og lad det koge op..
- Kog suppen i 1 time og sigt den fra i en anden gryde. Kom de løg og hvidløg som var stegt med kyllingelåret op i suppen sammen med piskefløden, blend den med en stavblender..
- Lad den koge lidt ind til den smager godt..
- Kom nu halvdelen af kyllingekødet i suppen og varm det op. Hak lidt bladselleri og bælg lidt friske ærter til at komme i suppen ved serveringen..
- Skindet ristes lidt på en pande hvis det er blevet blødt. Anret suppen i en varm dyb tallerken og server den pyntet med lidt blomster og det sprøde skind..
- Resten af kyllingekødet lavede jeg til en lille kyllingesalat til frokost..
- Velbekomme og god fornøjelse..
Kom suppen fra kogningen af kyllingelårene i en gryde, suppler med mere hønsebouillon og bring det til kogepunktet. Tilsæt nudler og kog dem efter anvisningen på emballagen. Opskrift på mør og saftig kyllingebryst med sprødt skin stegt i gryde. (©DR). Mørt og saftigt kyllingebryst med sprødt skind kan hele familien være med på. Opskriften lavede kok Jesper Vollmer i programmet Spis og spar, hvor han serverede det med bagt græskar og.
0 Response to "Recipe: Perfect Kyllingesuppe med ærter, bladselleri og sprødt skind"
Post a Comment