Recipe: Yummy Tarteletter med asparges, pilselvrejer, bacon og masser af grønt. Aspargekonkurrence

Tarteletter med asparges, pilselvrejer, bacon og masser af grønt. Aspargekonkurrence. Asparges fåes i to varianter; grønne asparges og hvide asparges. De smager forskelligt, men begge slags er en fantastisk lækker grøntsag og allerbedst Spis dem som snack, forret eller til hovedretten - bare nyd dem, mens du kan få dem. Der findes et utal af retter med asparges - find inspiration i vores.

Tarteletter med asparges, pilselvrejer, bacon og masser af grønt. Aspargekonkurrence Tarteletter med høns i asparges er en af de mest elskede traditionelle danske hverdagsretter. I programmet Spise med Price bagte brødrene selv tarteletterne, men de kan sagtens erstattes med. Tarteletter med høns i asparges er en favorit i de fleste hjem. You can have Tarteletter med asparges, pilselvrejer, bacon og masser af grønt. Aspargekonkurrence using 17 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Tarteletter med asparges, pilselvrejer, bacon og masser af grønt. Aspargekonkurrence

  1. You need 8 of tykke asparges, grønhvide.
  2. Prepare of Salt, peber, sukker og vand til at koge asparges i.
  3. Prepare 20 of pilselvrejer.
  4. Prepare of Lidt skinke i tern.
  5. It's 6 of skiver bacon.
  6. It's 3 of tarteletter.
  7. You need of Til stuvningen:.
  8. It's 35 g of smør.
  9. Prepare 30 g of hvedemel.
  10. Prepare 1 1/2 of dl piskefløde.
  11. You need 1 of dl aspargesvand.
  12. You need of Salt og peber.
  13. You need of Til pynt:.
  14. You need of Fennikelgrønt.
  15. Prepare of Tallerkensmækkerblade og blomst.
  16. Prepare of Ramsløgblomster.
  17. It's of Rosmarinblomster.

I virkeligheden er tarteletter egentlig betegnelse for den lille "tærte", som der kommes fyld i. Jeg er dog af den overbevisning, at de "ægte" tarteletter, i hvert fald nord for den dansk/tyske grænse, er varianten med høns i asparges. Specielt efter vi alle fik et smil på læben fra reklamerne med Harry Her på restauranterne er tarteletter en af vores mest populære retter blandt unge og gamle, ja det Du vælger selv, og vi disker op med de aller bedste; Ristet bacon, friterede løgringe, Krydderurter. De hvide asparges skrælles og blancheres i letsaltet kogende vand.

Tarteletter med asparges, pilselvrejer, bacon og masser af grønt. Aspargekonkurrence step by step

  1. Start med at skrælle asparges og kog dem i 4 minutter, tag op og gem vandet og kog det evt lidt ind. Lad aspargesene dryppe af og skær hovederne af og resten i mundrette stykker. Pil de optøede rejer og sæt dem på køl..
  2. Steg baconen sprød ved lav varme og læg skiverne på køkkenrulle. Lav stuvningen med smør, mel, aspargesvand og piskefløde og smag til med salt og peber. Lad den småsimre i 10 minutter for at fjerne melsmagen, og tilsæt så alle aspagsstykkerne undtagen hovederne..
  3. Varm tarteletterne i ovnen og anret stuvningen i dem på tallerknerne som vist på billederne, med rejer, aspargeshoveder, bacon og grønt, 1 til mig og 2 til min mand. Igen en klassisk ret..

Smør smeltes i en gryde og melet tilsættes under omrøring. Tilsæt hønsebouillon lidt efter lidt under kraftig omrøring og lad den koge op så der ikke dannes klumper. Tilsæt fløden og lad saucen koge op. Er du også helt tosset med tarteletter med klassisk fyld af kylling og asparges? I denne opskrift bruger vi både grønne asparges og slikasparges.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Tarteletter med asparges, pilselvrejer, bacon og masser af grønt. Aspargekonkurrence"

Post a Comment