Recipe: Yummy Grøntsagsbolognese
Grøntsagsbolognese. Grøntsagsbolognese. dl olivenolie, store gulerødder, store løg, stængler bladselleri, svampe, tsk røget paprika, dl grøntsagsbouillon, dl tomatpure. Saml din lasagne i et smurt ildfast fad med et lag grøntsagsbolognese nederst, lidt af spinatblandingen, så bechamelsauce, fuldkorns pastaplader (eller almindelige hvis du hellere vil det). Mexicansk inspirede fyldte søde kartofler (Planteæderen) 💚 Onsdag. : : .
Vegansk grøntsagsbolognese med spinat (Planteæderen) 💚 Torsdag. Lad din grøntsagsbolognese svitse godt af, inden du tilsætter to dåser hakkede tomater og en hønsebouillon terning. Tilsæt lidt basilikum og oregano (enten frisk eller tørret), og smag til med salt. You can cook Grøntsagsbolognese using 17 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Grøntsagsbolognese
- Prepare 1 of dl olivenolie.
- It's 3 of store gulerødder.
- It's 2 of store løg.
- Prepare 3 of stængler bladselleri.
- Prepare 500 g of svampe.
- Prepare 2 of tsk røget paprika.
- You need 5 of dl grøntsagsbouillon.
- Prepare 3 of dl tomatpure.
- Prepare 3 of dl rødvin.
- Prepare 3 spsk of sukker.
- Prepare 3 spsk of soya.
- You need 1/2 of tsk muskatnød.
- Prepare of Salt.
- You need of Peber.
- You need of Tilbehør.
- It's of Pasta.
- It's of Parmesan.
Grøntsagsbolognese. dl olivenolie, store gulerødder, store løg, stængler bladselleri, svampe, tsk røget paprika, dl grøntsagsbouillon, dl tomatpure. Disse består af tre lækre aftenmåltider, og det kunne eksempelvis være grøntsagsbolognese og spaghetti, stegte svampe i burgerboller og linsefrikadeller og lun kartoffelsalat. Lær at lave en sund og velsmagende grøntsagsbolognese af inspirerende Hannah Grant, der er tidligere kok for b.la. Bland alle ingredienserne sammen til en jævn masse.
Grøntsagsbolognese step by step
- Skræl gulerødder og løg, og hak det fint. Hak bladselleri fint. Brug evt. foodprocessor, minihakker eller rivejern. Opvarm olie i en tykbundet gryde, og steg de finthakkede grøntsager over lav varme i ca. ti minutter..
- Rens i mens svampene og hak dem fint. Tilsæt de finthakkede svampe og lad dem stege med resten af grøntsagerne indtil de er brunet godt af. Tilsæt så resten af ingredienserne..
- Bring retten i kog, kom låg på og skru evt. lidt ned. Lad bolognesen simre i 3-4 timer eller så lang tid du kan vente. Den bliver kun bedre. Koger den for meget ind kan du tilsætte lidt vand eller bouillon. Tag låget af den sidste times tid, så saucen kan koge godt ind..
- Bolognesen smages til og serveres med friskkogt pasta og parmesan..
Det er nemmest at bruge hænderne synes jeg. Lær at lave en sund og velsmagende grøntsagsbolognese af inspirerende Hannah Grant, der er tidligere kok for b.la.
0 Response to "Recipe: Yummy Grøntsagsbolognese"
Post a Comment