Recipe: Appetizing Fødselsdagslagkage med hindbærmousse, nougatmousse, hindbærsylt, hvid chokoladeganache og flødeskum

Fødselsdagslagkage med hindbærmousse, nougatmousse, hindbærsylt, hvid chokoladeganache og flødeskum. Fødselsdagslagkage med hindbærmousse, nougatmousse, hindbærsylt, hvid chokoladeganache og flødeskum. Valnøddelagkage med glasur af hvid chokolade. Lækker sommerkage med sprøde nøddebunde, blød hvid ganache og friske bær på toppen - ren Brownie med hindbærmousse og chokoladeganache

Fødselsdagslagkage med hindbærmousse, nougatmousse, hindbærsylt, hvid chokoladeganache og flødeskum Derfor er mit bud på den helt perfekte fødselsdagslagkage denne kage af mørk chokoladekage i to lag med smukke friske bær. Jeg har bagt den et utal af gange, og hver gang går gæsterne meget glade og meget mætte hjem. Og kagefadet er selvfølgelig ryddet på to sekunder. You can cook Fødselsdagslagkage med hindbærmousse, nougatmousse, hindbærsylt, hvid chokoladeganache og flødeskum using 28 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Fødselsdagslagkage med hindbærmousse, nougatmousse, hindbærsylt, hvid chokoladeganache og flødeskum

  1. Prepare of Biscuitbundene:.
  2. Prepare 20 of mandler.
  3. You need 8 of store æg.
  4. Prepare 150 g of sukker.
  5. You need 220 g of hvedemel.
  6. Prepare of Smør til springform (24 cm).
  7. You need of Hindbærsylt:.
  8. It's 200 g of friske hindbær.
  9. You need 100 g of sukker.
  10. You need of Hindbærmousse :.
  11. It's 300 g of friske hindbær (eller frosne).
  12. You need 4 of blade husblas.
  13. Prepare 5 of dl piskefløde.
  14. You need 2 of tsk vaniljesukker.
  15. Prepare of Nougatmousse:.
  16. It's 225 g of flødechokolade.
  17. Prepare 150 of :g blød nougat.
  18. Prepare 5 of dl piskefløde.
  19. You need of Hvid chokoladeganache:.
  20. It's 300 g of hvid chokolade.
  21. It's 125 g of smør.
  22. Prepare 1 of dl piskefløde.
  23. It's of Pynt:.
  24. It's of Friske hindbær.
  25. It's of Kulørt krymmel.
  26. You need of Flødeskum af 3-4 dl piskefløde.
  27. It's of Lidt mynteblade.
  28. You need of Rosmarinblomster.

Prøv Odense Marcipans opskrift på fødselsdagslagkage med hindbær og chokolademousse - Lækker dessert til festligheder! Hindbærmousse: Frosne hindbær varmes op med sukker og kerner sigtes fra saften. Den lækreste kage, der imponerer med sin sprøde kiksebund, to slags fløjlsbløde mousser og et væld af friske bær på toppen. Servér kagen i stedet for en traditionel lagkage, næste gang du skal holde fødselsdag.

Fødselsdagslagkage med hindbærmousse, nougatmousse, hindbærsylt, hvid chokoladeganache og flødeskum step by step

  1. Start med at bage bundene. Blend mandlerne fint. Pisk æg og sukker skummende i en røremaskine og sigt forsigtigt melet og mandelmelet i og bland uden at slå luften ud af massen. Smør en sliplet springform på 24 cm med smør og hæld al dejen derned i. Bag kagen ved 190 grader i ca 20-30 minutter, der må ikke hænge dej ved når man stikker en nål i kagen. Tag den ud af springformen når den er lidt afkølet og læg på rist..
  2. Kog hindbærsylt og køl det af. Lav hindbærmousse ved at give hindbærrene et opkog og tilsæt det smeltede husblas. Når det er afkølet blandes det med den piskede fløde. Stil på køl..
  3. Nougat/chokolademousse: varm fløden op til 70-80 gtader og kom blød nougat og flødechokolade i og lad det smelte. Stil det på køl. Nu skæres kagen igennem så der bliver 5 lige tykke bunde. Springformen, som er vasket af, fores med bageplastik så højden på kagen kan blive 10-12 cm cirka. Læg den første bund i springformen og smør hindbærsyltetøjet i et lag og læg en bund ovenpå. Tag nougatmoussen ud af køleskabet og pisk til en til passende konsistens, pas på det ikke skiller ad!.
  4. Nu lægges der et lag hindbærmousse og så en bund og derefter et lag nougatmousse, så en bund og derefter et lag hindbærmousse. Den sidste bund lægges ovenpå og det sidste lag nougatmousse smøres ud øverst. Nu dækkes kagen til og sættes i køleskabet til næste morgen..
  5. Til chokoladeganachen smeltes den hvide chokolade, smørret og fløden. Den køles af lidt og hældes over det øverste lag nougatmousse og pyntes med friske hindbær og krymmel. Nu skulle den så fragtes til Vanløse uden at gå i stykker, så den blev pakket ind som vist på foto og fragtet i en flamingokasse foret med aviser. Nu blev sidste hånd lagt på værket, nemlig flødeskummet sprøjtet ud på siderne (det blev ikke så kønt, fløden var for stiftpisket! øv!) og derefter pyntet med lys..

Smelt forsigtigt smør og chokolade i en gryde. Rør flødeskum i hindbærblandingen lidt ad gangen, til du får en luftig hindbærmousse. Chokoladebomber med hvid ganache og et skjult hindbær i midten. (©DR). Lav hvid chokoladeganache: Husblas udblødes i rigeligt koldt vand. Hak chokoladen fint, så der ikke er store Flødes piskes, til den er let stiv.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Fødselsdagslagkage med hindbærmousse, nougatmousse, hindbærsylt, hvid chokoladeganache og flødeskum"

Post a Comment