How to Prepare Perfect Lasagne med selleri og havgus

Lasagne med selleri og havgus. Prøv vores opskrift på denne vegetariske sauce baseret på OSCAR Signature Løg Fumet og tilsmagt med Arla Unika Havgus. Løvstikke kan smage af selleri, porre, persillerod og timian på samme tid. Det gør urten en fremragende assistent til den modnede havgus.

Lasagne med selleri og havgus En riktigt god touch som snabbt blir en favorit. Løvstikke kan smage af selleri, porre, persillerod og timian på samme tid. Det gør urten en fremragende assistent til den modnede havgus. You can have Lasagne med selleri og havgus using 20 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Lasagne med selleri og havgus

  1. It's 500 g of hakket oksekød - jeg vælger at bruge magert kød - inderlår af limousine!.
  2. It's 1 of stort hakket løg.
  3. Prepare 1/2 of rodselleri.
  4. You need of Lidt frisk timian.
  5. You need of Lidt tørret oregano og basilikum.
  6. You need of Salt peber.
  7. It's 1/2 of glas halve tomater ‘fantasia Napoletans’ ca 1 dåse flåede tomater af rigtig god kvalitet.
  8. It's of Ca 10 semidried tomater - kan udelades.
  9. Prepare 1 of lille dåse tomatpuré.
  10. It's of Olivenolie til at stege i.
  11. Prepare of Bechamelsauce.
  12. Prepare 30 g of smør.
  13. It's 2-2,5 spsk of mel.
  14. Prepare 1/2 of l mælk jeg brugte mini mælk.
  15. You need 1 of dl fløde - kan udelades hvis man bruger sødmælk.
  16. It's 1-1,5 of dl reven havgus 12 mdr lageret.
  17. It's of Frisk reven muskatnød.
  18. You need of Lidt salt og peber.
  19. Prepare of Havgus ekstra lagret til pynt.
  20. You need of Lasagneplader - jeg brugte durumplader tørre - de skal forkoges.

Bland det sammen med det tempererede smør. Nu rives osten på det fineste rivejern du har. Land: Gris med havgus, morkel og Opskrifter Opskrifter Middag Veganske Opskrifter Grøntsager Kylling Lasagne Vegetarisk Madlavning Bon Appetit Mad. Få tips til bagning af dine vandbakkelser og en nem laksemousse.

Lasagne med selleri og havgus step by step

  1. Kog lasagne plader efter anvisning.
  2. Skral løg og skær i tern, skral selleri og skær i tern. Varm olie op og sauter løg og selleri - tilsæt kød og brun - tilsæt krydderier og tomater samt tomatpure kog igennem og smag til.
  3. Smelt smør i en gryde - tilsæt mel og pisk - tilsæt så mælk og fløde - muskat nød og salt og peber- smag til. Tilsæt reven ost og vend godt rund.
  4. Smør et ildfast fad og læg et lag i bunden, så kødsovs og bechamel - gentag slut med bechamel.
  5. Sæt i ovnen ved 200 grader i ca 40 min. Tag ud af ovn drys med reven havgus ekstra lagret - server.

Fres videre til alle grønnsakene er myke og har fått litt farge. Ta grønnsakblandingen ut av pannen så lenge. Bruk en mellomstor ildfast form og smør den lett med olje. Dekk bunnen med et lag kjøttsaus, legg på pastaplater, og dekk platene med litt. Røget okseinderlår med flager af Unika Havgus, råsyltet forårsløg og krydderurte mayo.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Perfect Lasagne med selleri og havgus"

Post a Comment