Recipe: Appetizing Aspargessuppe med aspargeshoveder og bagt parmesanflage Aspargeskonkurrence

Aspargessuppe med aspargeshoveder og bagt parmesanflage Aspargeskonkurrence. Sund og saftig kyllinge- og aubergineburger med sprød parmesan kylling og stærk chilidressing. Hjemmelavet og anderledes burger - find opskriften her. Bollerne er nemme at lave, bløde og saftige indvendigt med en god krumme - og så ser de godt ud.

Aspargessuppe med aspargeshoveder og bagt parmesanflage Aspargeskonkurrence Tag på madkursus, og lær at lave lækre supper! Start ud med at dræne aspargessnitterne og gem væden i en skål for sig. Lav herefter en tynd, opbagt sovs ved at smelte smør og tilsætte mel lidt ad gangen under piskning. You can cook Aspargessuppe med aspargeshoveder og bagt parmesanflage Aspargeskonkurrence using 8 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Aspargessuppe med aspargeshoveder og bagt parmesanflage Aspargeskonkurrence

  1. It's of Det nederste fra 2 kg asparges.
  2. Prepare 1/2 of l vand.
  3. It's of Lidt salt og sukke.
  4. It's of Hovederne fra tykke grønne asparges, 3 stk pr. Person.
  5. Prepare of Lidt piskefløde.
  6. You need 40 g of revet parmesan.
  7. You need of Tilbehør:.
  8. It's of Baguette.

Salat med grillede grønne asparges og stenbiderrogn. Aspargessuppe med muslinger og noilly prat. Den danske aspargessæson er så kort, at den er oftest er ovre, før aspargesentusiaster kan nå igennem alle de retter, de gerne vil lave med de sprøde stængler. En god omgang høns i asparges er altid godt, og.

Aspargessuppe med aspargeshoveder og bagt parmesanflage Aspargeskonkurrence step by step

  1. Start med at skære alle de nederste dele af aspargesene og kog dem med vand og salt og sukker, mindst 45 minutter. Blend det med en stavblender og kog det ind til passende smag. Tilsæt piskefløde og evt mere peber. Kog aspargeshovederne i 1 minut og tag op. Riv parmesanosten..
  2. Læg 3 klatter på bagefolie og bag den ved 180 grader til de er smeltede, må ikke branke, så bliver de bitre..
  3. Blend nu suppen skummende og server den med de kogte aspargeshoveder og parmesanflagen. Giv baguette til..

Aspargessuppe af grønne danske asparges med bagt skærising. Asparges med bacon er nemt tilbehør til grillmad, sommerretter og festmad. Kort sagt hele året - hvis du kan få asparges. Danske asparges kan du kun få i Problemet med disse former for facon/vacon er, at det ofte ikke er muligt at sno det om noget som helst på grund af konsistens og/eller størrelsen. Hakket løg og hvidløg svitses i olivenolie og linser og asparges tilsættes.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Aspargessuppe med aspargeshoveder og bagt parmesanflage Aspargeskonkurrence"

Post a Comment