Easiest Way to Prepare Yummy Brændende kærlighed med jordskokker

Brændende kærlighed med jordskokker. Brændende kærlighed er kartoffelmos med stegt bacon og løg og lidt purløg på toppen. Server brændende kærlighed helt klassisk med syltede rødbeder og rugbrød - velbekomme. Claus Holms lækre og simple version af brændende kærlighed består af tørsaltet bacon, løg, tomater og kartoffelmos med sennep.

Brændende kærlighed med jordskokker Det eneste jeg ændrer er at jeg tilsætter nogle gulerødder sammen med kartoflerne. Brændende kærlighed (English: Burning love) is a traditional Danish dish consisting of mashed potatoes topped with bacon and onions, both fried. The mashed potatoes may also be topped with parsley, leek, or grated nutmeg. You can have Brændende kærlighed med jordskokker using 7 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Brændende kærlighed med jordskokker

  1. Prepare 1 kg of kartofler.
  2. It's 0,5 kg of jordskokker.
  3. It's 3 spsk of smør.
  4. It's 0,2 of dl cremes fraise.
  5. It's 3 of løg.
  6. It's 2 of pakker bacon.
  7. You need of Salt og& peber.

Sæson sætter fokus på sæsonens frugt og grønt og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til en grønnere hverdag. På Sæson finder du opskrifter, inspiration og gode ideer til dit næste måltid med sæsonens frugt og grønt. Kom på besøg når du vil vide, hvad der er på sit. Brændende kærlighed med kartofler og bacon er en klassisk dansk ret, og denne opskrift er en både nem og lækker udgave af retten, som både børn og Denne opskrift på brændende kærlighed er nem og hurtig, for du gør bacon og løg klar, mens kartoflerne koger.

Brændende kærlighed med jordskokker instructions

  1. Skræl og skær kartofler og jordskokker i tern og kog dem til de er møre (uden salt) Mos dem og rør smør og cremes fraise i mosen, smag til med salt..
  2. Skær løg i skiver og bacon i tern og rist begge dele på en pande.
  3. Hæld løg og bacon (som er dryppet godt af) over mosen og servér.

Brændende kærlighed er en simpel klassiker, man ikke må glemme i hverdagen. Den består af utrolig få ingredienser, kræver ingen arbejde og smager fortrinligt. Retten i sig selv kommer også til at variere i kartoffelsæson, og så kan du altid eksperimentere lidt med kvaliteten af din bacon. En grøn udgave af "brændende kærlighed". Syltede, brændte løg og de bagte jordskokker giver ekstra fylde, og de råmarinerede jordskokker knaser på toppen.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Yummy Brændende kærlighed med jordskokker"

Post a Comment