Easiest Way to Make Yummy Cheesecake - New York style (bagt) - baseret på Markus Grigo's opskrift - Rimmers Køkken
Cheesecake - New York style (bagt) - baseret på Markus Grigo's opskrift - Rimmers Køkken.
You can cook Cheesecake - New York style (bagt) - baseret på Markus Grigo's opskrift - Rimmers Køkken using 25 ingredients and 11 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Cheesecake - New York style (bagt) - baseret på Markus Grigo's opskrift - Rimmers Køkken
- Prepare of Bund:.
- It's 175 g of digestive kiks - evt glutenfrie digestives.
- It's 175 g of smeltet smør.
- It's 25 g of brun farin.
- You need of ....
- Prepare of Fyld:.
- It's 675 g of flødeost naturel (BUKO eller Philiadelphia).
- Prepare 4 of æg.
- You need 75 g of sukker (evt rørsukker).
- It's of Fintrevet skal og saft af 2 ubehandlede citroner.
- You need 1/2 of god vanillestang, de udskrabede korn.
- Prepare 60 g of hvedemel - evt fint mandelmel, hvis glutenfrit.
- Prepare of ....
- Prepare of Topping 1:.
- Prepare 4 1/2 of dl crème fraiche.
- Prepare 40 g of sukker, evt rørsukker.
- You need 1/2 of god vanillestang, de udskrabede korn.
- You need of ....
- Prepare of Topping 2:.
- You need 250 g of frosne hindbær.
- It's of sukker efter S&B (smag & behag).
- Prepare of citronsaft efter S&B (smag & behag).
- Prepare of ....
- It's of Pynt:.
- It's of Friske hindbær (eller andre bær eller noget helt tredie eller slet ikke).
Cheesecake - New York style (bagt) - baseret på Markus Grigo's opskrift - Rimmers Køkken step by step
- En 22 cm springform anbefales, evt smurt med lidt smør og for bunden med bagepapir. - Smørret har det med at smelte igennem springformen, så det kan også anbefales at lave en 'bakke' af staniol, som formen står i, så den smeltede smør opsamles.
- Knus kiksene og bland med smeltet smør. - Tilsæt gerne smørret lidt ad gangen, og stop gerne med at tilsætte, når kiksene stadig er lidt tørre. Jeg synes ind imellem, massen bliver for 'fedtet' og der smelter for meget smør ud i ovnen.
- Pres kikse-massen ned i bunden af formen og lidt op ad siderne og bag bunden i ca 15 min ved 180°. Køl den lidt ned.
- Pisk flødeost sammen med æg, citronskal og -saft, vanillekorn samt hvedemel eller mandelmel.
- Bag ostekagen ved 180 grader i ca 20-30 min. Begynder den at brune på toppen, er det på tide at få den ud. Ostemassen må gerne 'blævre' lidt. Den sætter sig ved afkøling.
- Topping 1: Pisk crème fraiche, rørsukker og vanillekorn sammen og hæld cremen ovenpå den bagte kage. Sæt den tilbage i ovnen i ca. 5 minutter.
- Lad kagen køle helt ned også gerne i køleskab hen over natten.
- Topping 2: Kog hindbærerne med lidt sukker og citronsaft (sådan som det smager bedst efter din mening) - pres hindbærerne igennem en sigte, tilsæt lidt vand (så du stadig synes den smager godt) og mål puréen op.
- Følg Dr Oetkers anvisninger ift husblas (se nedenfor). Læg husblas i koldt vand i 10 min. Varm lidt af hindbærpuréen op i en mikrovn og smelt nu husblassen i hindbærerne. - Gå efter en løs gelé.
- Dr Oetkers husblas-lov: Løs gelé: 5-6 blade pr. ½ liter væske Fast gelé: 8-9 blade pr. ½ liter væske.
- Hæld den stuetempererede gelé på den afkølede cheesecake og stil den tilbage i køleskab. Pynt med friske hindbær inden servering.
0 Response to "Easiest Way to Make Yummy Cheesecake - New York style (bagt) - baseret på Markus Grigo's opskrift - Rimmers Køkken"
Post a Comment