Recipe: Yummy Smørstegte hvide asparges på spinatbund

Smørstegte hvide asparges på spinatbund. Makrel kan tilberedes på mange måder, og en af dem er at grille dem. Find hjemmelavede opskrifter på Cookpad-app'en eller Cookpad.dk. One pot-pasta med asparges og ærter.

Smørstegte hvide asparges på spinatbund Det er en sikker vinder på frokost. Der er sommer på tallerkenen, når vi serverer kalvemørbrad omgivet af asparges og nye kartofler. Server med en let sennepscreme, som smager forrygende og er et dejligt alternativ til en sovs. You can cook Smørstegte hvide asparges på spinatbund using 7 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Smørstegte hvide asparges på spinatbund

  1. You need 3 of store hvide asparges pr. person.
  2. Prepare 1 of hårdkogt æg pr. person.
  3. It's 1 of ps. friske spinatblade.
  4. Prepare 1 bundt of dild.
  5. It's of smør til stegning.
  6. You need of salt / peber.
  7. Prepare of Hollandaise Sauce (jeg køber en færdig).

Smørstegte asparges på panden smager også rigtig godt. Ligesom de grønne asparges kan komme på grillen, eller de kan laves i ovnen med bacon omkring. Asparges med bacon omkring er en bare en god kombination. Men de her smørstegte asparges med hvidløg er nu.

Smørstegte hvide asparges på spinatbund step by step

  1. Skyld spinat og varm det i smør på en pande til det falder sammen, smag til med salt og peber. Lad spinaten dryppe af..
  2. Blancher asparges i letsaltet vand i 2 min..
  3. Tag dem op og steg dem gyldne i rigeligt smør ved jævn varme til de er møre. Vend dem tit under stegning..
  4. Anret asparges på spinat, hæld hollandaise over, til sidst det hakkede hårdkogte æg og lidt klippet dild..

Svinekotelet med hvide sous vide asparges og rodfrugt-estragon-pure - Mikkel Bækgaards Madblog. Lækkert brød der er perfekt til at have med på picnicturen og lige, hvad man trænger til efter en lang gåtur i den friske luft. Smørstegte rødspætter med hvide asparges er et godt bud på en nem og lækker ret med fisk. Skøn opskrift på hvide asparges serveret med nykogte rejer og en lækker mousseline. Prøv denne ret, der er den perfekte sommeret til gæster.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Smørstegte hvide asparges på spinatbund"

Post a Comment