Recipe: Appetizing Chokoladekage / Brownie

Chokoladekage / Brownie. See more ideas about Desserts, Cake recipes and Baking. Chokoladekage brownie i mikroovn - opskrift. Vidste du, at du kan trylle den lækreste chokoladekage i din mikroovn på ingen tid?

Chokoladekage / Brownie En opskrift, som er nem og hurtig at lave. En brownie er mere end blot en chokoladekage - det er en saftig, blød og konfektagtig kage med en intens smag af Disse første brownies blev lavet med valnødder og havde en abrikosglasur, og de. Vi har samlet de bedste chokoladekage opskrifter, så du kun behøver lede ét sted! You can have Chokoladekage / Brownie using 15 ingredients and 11 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Chokoladekage / Brownie

  1. Prepare 125 g of mel.
  2. You need 200 g of rørsukker.
  3. It's 63 g of kakaopulver.
  4. You need 3/4 of tsk bagepulver.
  5. Prepare 3/4 of tsk natron.
  6. You need 1/2 of tsk salt.
  7. Prepare 1 of æg.
  8. It's 100 g of letmælk.
  9. Prepare 55 g of olie.
  10. You need 2 of tsk vanillepulver.
  11. You need 120 g of vand eller kaffe.
  12. Prepare of Glasur (kan undlade).
  13. You need 200 g of chocoladeknapper.
  14. You need 2 of deciliter creme fraiche.
  15. It's 1/2 of tsk vanillesukker.

Brownie er min absolut yndlings chokoladekage. Som skrevet i overskriften, så er denne brownie en chokoladedrøm, der kan få enhver kop kaffe til at nå helt nye højder. Brownies have so much going for them; great flavor, easy to make, and so versatile. The simplest brownies are made with just melted chocolate, butter, sugar, eggs, vanilla, and flour.

Chokoladekage / Brownie step by step

  1. Forvarm ovnen til 200 grader..
  2. Bland mel, rørsukker, kakao, bagepulver, bagepulver og salt i skålen med en mixer..
  3. Tilsæt æg, mælk, olie og vanilje og blandes i lavt tempo indtil de er indarbejdet. Når det blandes, øges hastigheden til lidt hurtigere og mixes i 2 minutter..
  4. Tilsæt varmt vand eller kaffe.
  5. Hæld dejen i et fad..
  6. Bages i 35-40 minutter..
  7. Afkøles i 10 minutter.
  8. Lav glasuren.
  9. Smelt chokoladechips i mikrobølgeovnen med halv effekt ca 30 sekunder af gangen og rør rundt efter hver opvarmning, indtil de er helt smeltet..
  10. Tilsæt creme fraiche og vanille, og rør i hånden, indtil frosting er godt tyk og fluffy..
  11. Spredes over den afkølede kage..

Chokoladeis med fudgy brownie chokoladekage. majavase.dk. Blødende chokoladekage har en flydende midte, og er en fantastisk velsmagende dessert. Den er let at lave, og kan endda laves i forvejen. The brownie cookies have been one of the favorites among my taste-testers and myself. Så kan du overveje at bage en lækker chokoladekage med ekstra meget chokolade(påskeæg) i Er kæmpe fan af mine nye køkkenassistenter et stk chokoladekage blev det til i første køkkentime.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Chokoladekage / Brownie"

Post a Comment