How to Make Tasty Focassiobrød med tomatsauce, tomater, bagte peberfrugter og ansjoser/sardeller

Focassiobrød med tomatsauce, tomater, bagte peberfrugter og ansjoser/sardeller. Æggekage med bacon, tomater og ris. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend rundt. Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål, og fordel det over peberfrugt og chorizo i ovnfadet.

Focassiobrød med tomatsauce, tomater, bagte peberfrugter og ansjoser/sardeller Læg cherrytomaterne i et ovnfast fad, hæld marinaden over, og læg et par kviste timian ovenpå. Friskkogte gnocchi vendt med ansjoser, tomater, løg, citronskal og friske krydderurter. Ovnbagte tomater er også gode som en nem og sund forret, hvor du beregner en hel tomat til hver person. You can have Focassiobrød med tomatsauce, tomater, bagte peberfrugter og ansjoser/sardeller using 10 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Focassiobrød med tomatsauce, tomater, bagte peberfrugter og ansjoser/sardeller

  1. Prepare 1 stykke of focassiobrød.
  2. It's 3/4 of dl tomatsauce/sofrito (se tidligere opskrift).
  3. Prepare 1 of stor tomat.
  4. Prepare 1 of rød peberfrugt.
  5. Prepare 1 dåse of saltede ansjosfileter i olie, også kaldet sardeller.
  6. It's 1/2 of dl god olivenolie.
  7. You need of Basilikum.
  8. Prepare of Blomster fra oregano.
  9. Prepare of Salt og peber efter smag.
  10. You need of Pynt : tallerkensmækkerblomst.

Samme til mængde som tilbehør til hovedret, men du kan selvfølgelig vælge at bage flere tomater. Bland tomater og halvdelen af urterne i et ildfast fad og krydr med paprika, salt og peber. Skyl peberfrugterne, halver dem og fjern kernerne. De halve peberfrugter placeres ovenpå tomatsaucen.

Focassiobrød med tomatsauce, tomater, bagte peberfrugter og ansjoser/sardeller step by step

  1. Skær den røde peber i både og fjern stilk og kerner, læg stykkerne på sølvpapir og sæt dem under grillen i ovnen til de er helt sorte..
  2. Læg dem i lukket beholder og lad dem hvile i 10 minutter. Derefter kan man let fjerne det sorte skind og læggge stykkerne på en tallerken. Strø med flagesalt og kværnet sort peber..
  3. Derefter hældes der der olivenolie ud over stykkerne..
  4. Brødet skæres igennem så der bliver 2 stykker som ristes i ovn eller på brødrister. De smøres med tomatsovsen og derefter lægges tomatstykkerne ovenpå..
  5. De rødepeberstykker fordeles ligeledes ovenpå brødet..
  6. Til slut fordeles ansjoserne og basilikum og oreganoblomster ovenpå og pynt evt med en tallerkensmækkerblomst..
  7. God fornøjelse og velbekomme!.

Pil et løg og hak det fint. Suveræne bagte peberfrugter fyldte med lækre sager såsom saftig kylling, dejlig tomatsauce og skønne grøntsager. De er nemme at lave og vil med garanti vække begejstring hos store og små. Super gode squash med lækkert vegetarisk fyld af cremet feta, saftige tomater og dejlige oliven. lavet med Datterini Tomatsauce. Den serveringsklare Datterini Tomatsauce er det ideelle udgangspunkt, når dine opskrifter kræver en sød smag.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Tasty Focassiobrød med tomatsauce, tomater, bagte peberfrugter og ansjoser/sardeller"

Post a Comment