Easiest Way to Make Appetizing Hurtig marinade til kylling

Hurtig marinade til kylling. Det er let at lave en hjemmelavet mariande og det kræver ikke vilde indkøb - det meste har du nok allerede i køleskabet. Martin viser, hvor let og hurtigt. Denne marinade med hvidløg og soja er god til alt fra kylling til svinekød og meget andet.

Hurtig marinade til kylling Hvordan laver man marinade til kylling? Er du i tvivl, eller har du bare lyst til at prøve en ny, så se vores forskellige opskrifter herunder. Vidste du, at du let kan forberede dig til rigtig god smag? You can cook Hurtig marinade til kylling using 4 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Hurtig marinade til kylling

  1. It's 2-3 spsk of oliven olie.
  2. You need 2-3 spsk of soya sauce.
  3. You need 450 g of kylling.
  4. It's 1 spsk of citronsaft.

Kød og grøntsager kan let få nyt liv i en wok- eller pastaret eller forvandles til skønne grillspyd. Prøv f.eks Claus Holms opskrift på en hurtig wokret med oksekød og grøntsager. Brutal marinade: Frugtmarinade er godt til sejt kød med meget bindevæv. Dyb marinade: Mælkemarinade er godt til kød, der trænger til saftighed.

Hurtig marinade til kylling instructions

  1. Tænd ovnen på 200 grader..
  2. Bland soya, olie og citronsaft sammen i en skål..
  3. Kom kyllingefileterne ned i marinaden og lad det stå i 10min..
  4. Kom kyllingefileterne i et fad..
  5. Sæt dem i ovnen i 25- 30min..
  6. Server evt med en salat og ovnkartofler..

Hurtig marinade: Salt er vigtigt, salt får kødet til at suge marinaden til sig. This is "Hurtig adgang til Fejlretter (Mac)" by Minlæring on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Her får du oppskrift på marinade som passer perfekt til kylling. Denne svenske klassikeren trenger gode kjøttfulle reker, og det har vi god tilgang på her til lands. Så kan du legge på litt ekstra luksus etter smak og lommebok.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Appetizing Hurtig marinade til kylling"

Post a Comment