Recipe: Perfect Gratineret ragout af danske snegle og cider

Gratineret ragout af danske snegle og  cider. Heri vendes snegle og persille, krydres med salt og peber. Smages til med finthakket trøffel, trøffelolie, salt og peber. Kommes i sprøjtepose og anrettes herfra på tallerken.

Gratineret ragout af danske snegle og  cider Steg dem lidt af på en pande med smør. Kom dem i et ildfast fad. Dejlig saftig mørbrad med friske sauce af appelsin og chili, der bliver rundet godt af, af den gratinerede ost. You can cook Gratineret ragout af danske snegle og  cider using 15 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Gratineret ragout af danske snegle og  cider

  1. Prepare of Ca. 175 g blancheret Danske Frilandssnegle (voldsnegle) fås som frostvare.
  2. Prepare 2 of løg.
  3. Prepare 1/2 of dl olivenolie.
  4. It's 4-6 fed of hvidløg.
  5. You need of salt og friskkværnet peber.
  6. It's 2 of store kødfulde tomater.
  7. It's of Krydderurter: F.eks. 2-3 laurbærblade og et par kviste sar eller timian.
  8. It's 3 of dl god tør æblecider f.eks. Olsens Cider, Æblerov el.lign. naturlig økologisk.
  9. It's 4-5 of stilke bladselleri.
  10. You need of Drys:.
  11. Prepare 150 g of tørt brød (brødkrumme).
  12. You need 50 g of smør.
  13. You need 75 g of fast lagret komælksost.
  14. It's of Drys: Hakket bladselleriblade eller persille.
  15. Prepare of Tilbehør: F.eks. frisée salat eller andre grønne friske sprøde salater.

Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Køb og salg af Snegle i Fisk på DBA. Gå på jagt efter de gode tilbud indenfor Fisk og tjek DBA's store udvalg af dyr, kæledyr og billigt tilbehør til dyr. Her er fire fascinerende, danske havdyr.

Gratineret ragout af danske snegle og  cider instructions

  1. Ragout af snegle og cider: Tø sneglene op og skyl dem i koldt vand..
  2. Hak løgene og steg dem klare i en gryde med olie. Tilsæt hakket eller knust hvidløg, krydr med salt og peber og tilsæt sneglene med tern af tomat..
  3. Hæld cider i gryden, tilsæt friske krydderurter og læg låg på gryden. Lad retten småkoge 30 min..
  4. Tilsæt små stykker bladselleri og kog videre 15-20 min. til sneglene er møre og 75 grader. Smag til med salt og peber..
  5. Tænd ovnen på 225 grader..
  6. Hæld ragouten i et fladt aflangt fad..
  7. Drys: Bland brødkrumme med smeltet smør og revet ost. Kom blandingen på toppen af retten. Sæt fadet i den varme ovn og bag ca. 15 min. til overfladen er sprød..
  8. Nyd rygende varm med et drys friskt hakket bladselleriblade eller persille evt. med sprød grøn salat..
  9. .

Under havoverfladen kan du støde på en rovdyrs-'plante' og snegle i alle regnbuens farver. - Derfor kan den største af hunnerne blive transformeret til en han. Det tager et halvt år med ændringer i hormonerne, men stille og roligt skifter den farve fra rød til blå. Med mornaysauce og masser af grøntsager. Krydr inderfileterne med salt og peber og lynsteg dem på en pande i lidt olivenolie. Filterne skal ikke være gennemstegte men blot have fået stegeskorpe.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Gratineret ragout af danske snegle og cider"

Post a Comment