Recipe: Perfect Rosenkål med blodappelsin

Rosenkål med blodappelsin. I termos når du skal ut og ake eller som et fristende alternativ til gløgg før jul. Rosenkål med bacon bagt i ovn - hurtig og lækkert tilbehør til aftensmad eller som en snack. Tilberedning af rosenkål behøver ikke være svært - når du bager dem i ovn med bacon får de en.

Rosenkål med blodappelsin Nye salater, rødbede med blodappelsin balsamico creme. 😄 Rosenkål med blomkål ærter ristede græskarkerner vendt i sennep dressing 😄. Denne fargerike varianten med frisk blodappelsin, gode rødbeter og deilig stekt halloumi smaker Trenger du å fornye salatrepertoaret ditt? Denne fargerike varianten med frisk blodappelsin, gode. You can cook Rosenkål med blodappelsin using 8 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Rosenkål med blodappelsin

  1. Prepare 1/2 kg of rosenkål.
  2. It's 1-2 of blodappelsin.
  3. Prepare of frisk høvlet kokosnød ca. 1 dl - ristede kokoschips/flager kan bruges.
  4. It's 2-3 spsk of olivenolie.
  5. It's 1 of tsk kanel.
  6. It's 1 spsk of japansk soyasovs.
  7. Prepare of salt og peber.
  8. Prepare of smør eller olie til at smøre fad med.

Hvidkålssalaten her får masser af sødme fra vanilje og blodappelsiner, mens hvidkål og lakridssmagende fennikelfrø gør den til nyt favorittilbehør til både fisk. Smørdampet rosenkål er enkelt - samtidig som det gir den tradisjonelle kokte rosenkålen et løft. Pass på så du ikke bruker for mye vann, og dampkok over høy varme under lok eller delvis under lokk. Opskrift på salat med stegt rosenkål vendt i en cremet dressing med mandler og forårsløg.

Rosenkål med blodappelsin instructions

  1. Vask og rengør rosenkål, skær dem i halve og kom dem i en skål vend dem i olivenolie, kom dem i et smurt ovnfast fad - drys med kanel og dryp soyasovs over..
  2. Hvis du bruger en frisk kokosnød så høvler du flager af denne og kommer ved. Hvis du vil bruge kokoschips, skal de først på til sidst..
  3. Kom fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 min - de skal være pænt gyldne men ikke overstegte - vend nogle gange undervejs..
  4. Skræl og fjern al det hvide af blodappelsin. Skær i skiver og fjern den hvide stilk i midten. Når rosenkålene er færdige tages de ud af ovnen og blodappelsin kommes ned mellem kålene og server..

Salaten er lækkert tilbehør til mad og diverse kødretter. Det finnes mange måter å tilberede rosenkål med saus av squashkrem på. I dette tilfeller er fantasien og kreativiteten til hver kokk avgjørende. Selv om det finnes noen grunnleggende steg. Let og luftig chokolademousse med intens smag af chokolade og syrligt strejf af blodappelsin.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Rosenkål med blodappelsin"

Post a Comment