How to Cook Perfect Hummerbisque af Maine hummerhaler

Hummerbisque af Maine hummerhaler. Tærte med hummerhaler og pære Opskrift af dorthe anneberg. Hummerbisque er en af verdens bedste forretter. Her får du en let og yderst velsmagende opskrift samt tips til en smuk anretning af Jeg selv har hummerbisque som en af mine klare favorit-forretter - hvis det er min egen variant.

Hummerbisque af Maine hummerhaler Serveret med pommes Anna, pure af selleri, ristede svampe og løg hertil kraftig glace. Når man kan finde/købe jomfruhummerhaler, så må man slå til! Jeg elsker simpelthen aller former for skaldyr. You can have Hummerbisque af Maine hummerhaler using 13 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Hummerbisque af Maine hummerhaler

  1. It's 1 of l bouillabaise, se min opskrift på Cookpad.
  2. It's 1/2 of l tomatsuppe (lavet af mine solmodne tomater tidligere).
  3. You need 4 of Mainehummerhaler, frosne fra Irma.
  4. It's 10 g of smør.
  5. Prepare 2 of dl hvidvin eller rosevin.
  6. You need of Fennikelgrønt.
  7. You need 1 of løg.
  8. It's of Lidt citrontimian.
  9. Prepare 10 g of smør til stegning af halerne.
  10. It's 1/2 of dl cognac til flambering og smag.
  11. You need 1/2 of dl piskefløde.
  12. Prepare of Salt og peber efter smag.
  13. You need of Tallerkensmækkerblomster.

Her er det blevet til en middags salat - med varme hummer haler. Du kan bruge store rejser i stedet for hummerhaler og rucolasalat kan erstattes med spinat. Hummerbisque - opskrift af Timm Vladimir. Denne opskrift på hummerbisque er fra Timm Vladimirs første kogebog.

Hummerbisque af Maine hummerhaler step by step

  1. Tø hummerhalerne op og tag kødet ud af skallerne. Varm en pande op med smørret og brank skallerne godt, tilsæt fennikel, løg, timian og vinen. Læg låg på og skru ned for blusset og lad det simre i 15 minutter..
  2. Varm bouillabaise og tomatsuppen op og tilsæt hummerfonden efter du har sigtet den. Smag til med piskefløde. Kom tynde træpinde igennem halerne inden de skal steges så de ikke krummer sig sammen..
  3. Brun nu lidt smør på en pande og læg halerne på sammen med lidt friskt dild, salt og peber. Steg dem på begge sider, 4 minutter ialt..
  4. Hæld lidt cognac på og sæt ild til det, så halerne bliver flamberet. Læg halerne på et spækbræt, tag pindene ud og del hver hale i 3 stykker. Anret hvert stykke med en tallerkensmækker ved at stikke en lille cocktailpind igennem blomst og hummerstykke..
  5. Bisquen serveres i flade portionsglas med hummerstykket lagt overi..

Den er oplagt som forret og er samtidig en ret, som Timm Vladimir selv har serveret til flere nytårsaftener - med stor succes hver eneste gang. Текст песни: Hummerhaler! Lad dog den cognac ånde Det er jo noget så pragtfuld og storslået Tillad mig at brække spillet vertikalt ned, som et par Lamborghini-døre Og vise dig hvordan, du gør det her, sønnike Jeg. Hummerhaler er yderst lækre, hvis du er vild med skaldyr. Prøv en spændende opskrift med hummerhaler og sæt tænderne i det delikate De friske af slagsen kan erhverves hos fiskehandleren. Kogte hummerhaler, kan serveres som finger-food og er hyggelige at pille ved bordet, når du har.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Perfect Hummerbisque af Maine hummerhaler"

Post a Comment