Recipe: Tasty Majsklatkager
Majsklatkager. Jeg havde to store majs som skulle bruges, derfor fandt jeg på denne opskrift.
You can have Majsklatkager using 8 ingredients and 12 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Majsklatkager
- Prepare of Majskerner fra 2 store kogte majs.
- Prepare 1-2 of æg.
- Prepare 1/2 of dl mælk.
- Prepare 1/2 of tsk salt.
- It's 3 spsk of hvedemel.
- It's 1 spsk of rørsukker.
- Prepare 50 g of smeltet smør.
- It's of Garniture: is og hindbær.
Majsklatkager step by step
- Læge alle ingredienserne frem på køkkenbordet..
- Kom majs, æg, salt og sukker i en hakler eller blender. Efterlad 3 spsk af majsene i bøtten. Jeg kom 1 æg mere i efter at have blendet lidt, da dejen blev for tør..
- Blend til en ensartet dej, så majsene er helt blendet..
- Hæld nu den blendede masse op i en skål og tilsæt mel, mælk og de hele majskerner..
- Smelt smørret i en kasserolle og køl det lidt af..
- Tilsæt smørret til dejen og rør det godt igennem..
- Varm en slip-let pande og og sæt små klatter af dejen på så de ikke rører ved hinanden. Lad dem blive brune men ikke for mørke. Skru ned for panden og lad dem stege ca. 4 minutter..
- Vend majsklatterne og steg dem videre på den anden side også ca. 4minutter..
- Gentag stegningen til der ikke er mere dej..
- Majsklatkagerne kan spise lune med lidt is og hindbær eller andre bær..
- De kan også bruges som blinis med tilbehør af laks, rejer eller hvad man synes passer, sammen med creme fraiche..
- Velbekomme og god fornøjelse..
0 Response to "Recipe: Tasty Majsklatkager"
Post a Comment