How to Make Delicious Sarah Bernhardt - Rimmers Køkken

Sarah Bernhardt - Rimmers Køkken. Fantastisk opskrift på Sarah Bernhardt kransekage - Rimmers Køkken. Den her opskrift vender vel bare en Sarah Bernhardt lidt på hovedet. Den tempererede chokolade er her i bunden.

Sarah Bernhardt - Rimmers Køkken Fantastisk opskrift på Sarah Bernhardt kransekage - Rimmers Køkken. Den her opskrift vender vel bare en Sarah Bernhardt lidt på hovedet. Den tempererede chokolade er her i bunden. You can have Sarah Bernhardt - Rimmers Køkken using 9 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Sarah Bernhardt - Rimmers Køkken

  1. You need of Makronbunde:.
  2. Prepare 1 of æg, KUN æggehviden.
  3. Prepare 70 g of sukker.
  4. You need 60 g of marcipan.
  5. It's of Chokoladeganache:.
  6. You need 1/4 of l fløde.
  7. You need 150 g of mørk chokolade, evt Summerbird Peru 61%.
  8. It's of Chokoladeovertræk:.
  9. It's 200 g of mørk chokolade, evt Summerbird Guayas 71 %.

Det der plejer at være bund, marcipan-makronen er blevet til kransekage. På toppen er en Sarah Bernhardt ganache. Små fine Sarah Bernhardt-kager med en bund af de sprødeste makroner og et frisk strejf af appelsin. Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer.

Sarah Bernhardt - Rimmers Køkken step by step

  1. Rækkefølgen i opskriften: 1) Lav ganachen 2) Bag makronerne 3) Drik noget kaffe og se en film 4) Rør ganachen igennem 5) Smør ganachen op på makronbundene 6) Stil på køl 7) Drik noget kaffe og se en episode af din yndlingsserie 8) Temperer chokolade 9) Overtræk dine Sarah Bernardts og lad chokoladen sætte sig 10 Lav kaffe og nyd dagens chokoladeinsprøjtning.
  2. Makron: Har du en lille hakker til din stavblender, så kør sukkeret i den, til det bliver helt fint og støvende (man kan også bruge en morter). Bland sukkeret med æggehviden.
  3. Smuldr marcipanen og rør det i 'sukkerhviden'. Det skal røres helt fint og jævn.
  4. Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt små makroner ud på en bageplade med bagepapir. Bages ved 180 grader i 6-8 min. Køles af på papiret og senere på en bagerist (er ret bløde i starten).
  5. Ganache: Hak chokoladen fint og hæld det op i en skål Kog fløden op til kogepunktet. Hæld på chokoladen og rør nu godt igennem til ganachen har samlet sig (emulgeret). Altid en god idé også at give ganachen en tur med stavblenderen, så den bliver helt smooth. - Stilles på køl i mindst 2 timer. Temperaturen skal mindst omkring 8-10 grader.
  6. Rør ganachen igennem og brug evt en lille paletkniv til at smøre ganachen op i en top. Til sidst, kan du også dyppe sin paletkniv i meget varmt vand og herefter tørre den af i et viskestykke. Den varme paletkniv kan nu gøre ganachen helt glat. Sæt igen på køl, mens du tempererer chokoladen.
  7. Temperering af chokolade: https://cookpad.com/dk/opskrifter/3470847-chokoladetemperering-den-klassiske-metode-rimmers-kokken?via=sidebar-recipes https://cookpad.com/dk/opskrifter/3470999-chokoladetemperering-i-mikroovn-rimmers-kokken?via=sidebar-recipes.
  8. Det er altid nemmest at overtrække med chokolade, når man har meget mere chokolade, end man egentlig skal bruge. - MEN man kan også sætte sin kage på fx en gaffel, og bruge en ske eller en engangssprøjtepose til at 'overhælde' med. Jo koldere Sarah B er, jo nemmere hængere chokoladen ved. - HUSK: Læg bagepair under for 'man må aldrig smide chokolade ud' vel?.
  9. Med lidt hurtighed, inden chokoladen sætter sig, kan man evt pynte sin Sarah Bernhardt med fx en kandiseret viol.
  10. Note to self: Udstik makronerne med en udstikker 3,5 cm. Afvej ganachen i 20-24 grams portioner.

Drømmekage roulade - Rimmers Køkken Opskrift af Helle. Sarah Bernhardt kager - skønneste, små kager med makroner, chokolade-fløde creme og sprød chokoladeovertræk. Dessert Clean Eating Slik Snacks Hvidløg Køkken Kager. De danske bagere har en lang række klassiske snitter: makron, nat&dag, sveske,. Meyers hindbærsnitter - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Delicious Sarah Bernhardt - Rimmers Køkken"

Post a Comment