How to Make Appetizing To slags bruschetta: tomat/mozzarella samt svampestuvning - Rimmers Køkken
To slags bruschetta: tomat/mozzarella samt svampestuvning - Rimmers Køkken. Välj vilken samling du vill spara "Bruschetta med tomat och mozzarella" till. Så længe man har noget rå hvidløg, man kan gnide på sit 'pane bruscato' (ristede brød) og lidt god olivenolie, kan man lave bruschetta. Alt, hvad man kommer på derefter - rester af kød, skaldyr eller bare ansjoser.
Välj väl mogna tomater, gärna bifftomater. Disposez sur les tranches de pain les tomates et la mozzarella en intercalant des feuilles de basilic, arrosez de vinaigrette et servez aussitôt, accompagné de salade verte. Ma suggestion : Je laisse gratiner au four plus longtemps. You can have To slags bruschetta: tomat/mozzarella samt svampestuvning - Rimmers Køkken using 17 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of To slags bruschetta: tomat/mozzarella samt svampestuvning - Rimmers Køkken
- Prepare of Flutes (1 købeflute = ca 10 bruschetta).
- You need of Tomat og mozzarella bruschetta:.
- It's 1/2-1 of flute.
- Prepare 1/2 of dl olivenolie.
- Prepare 2 spsk of hvidvins- eller æbleeddike.
- It's 2 of store solmodne tomater.
- It's 1 fed of hvidløg.
- Prepare 1 håndfuld of frisk basilikum.
- Prepare 1/2 of mozzarella, frisk.
- It's of flagesalt og peber.
- You need of Svampebruschetta:.
- It's 1 of pk blandede svampe eller champignon.
- You need 1/2 of citron.
- You need 1/4 of dl hvidvin.
- You need 1 of dl piskefløde.
- Prepare of smør.
- Prepare of salt og peber.
Snabbt, enkelt och gott är ledorden för dagens middag. Svarta bönor och rivna morötter blandas med en pastasås med smak av basilika som blir en matig sås. Servera med spaghetti och krämig mozzarella. Summer is the perfect time to make this delicious dish.
To slags bruschetta: tomat/mozzarella samt svampestuvning - Rimmers Køkken step by step
- Skyl tomaterne. Skær dem i halve og skrab alt det våde (kernerne) ud af tomaten. Skær/hak tomaterne i små tern/stykker. Læg dem i en skål og riv en lille håndfuld basilikumblade over. - Krydr med salt og peber og vend dem i et godt skvæt olivenolie samt eddike efter smag og behag.
- Lige inden servering: Skær flute i skæve skiver. Rist skiverne på en pande i lidt smør. Gnid med et friskt hvidløgsfed. Anret tomaterne på brødet. Læg en lille skive frisk mozzarella på toppen samt et enkelt blad basilikum (i stedet for den friske mozzarella, kan du også toppe din bruschetta med lidt revet ost eller parmesan, som lige får en hurtig tur ind under grillen.
- Rengør svampene, dvs skær det nederste af stokken af og børst evt lidt jord væk. Det er ikke altid nødvendigt at skylle dem. Vand kan ødelægge svampen, alt efter hvor porøse de er. Skør dem i skiver eller små tern alt efter hvor store de er.
- Rist svampene i smør på en rigtig varm pande. Lad dem stege tørt, så de får lidt skorpe. Tilsæt lidt hvidvin og citronsaft. Kog dem ind til en stuvning med fløde. Smag til med salt og peber.
- Lige inden servering: Skær flute i skæve skiver. Rist dem i lidt smør. Anret den varme svampestuvningen på brødet. Har du lidt krydderurter, så pynt gerne med en stilk eller blad. Spis og NYD umiddelbart efter.
Tomato, basil and fresh mozzarella bruschetta can be served as an appetizer or as a meal. On a baking sheet, line up baguette slices. Working quickly, rub the remaining garlic on the toasted side of each slice and then lay a piece of mozzarella cheese on top. Make this classic Mozzarella Bruschetta for your next party! Each tasty bite of this Mozzarella Bruschetta is filled with cheese, tomato and oregano.
0 Response to "How to Make Appetizing To slags bruschetta: tomat/mozzarella samt svampestuvning - Rimmers Køkken"
Post a Comment