How to Cook Yummy Efterårsjuice
Efterårsjuice. Lækker, frisk efterårsjuice, der giver masser af vitaminer og booster dit immunforsvar. Find denne og andre pins på mad via moar. Lækker, frisk efterårsjuice, der giver masser af vitaminer og booster dit immunforsvar.
Græskar kan godt spises råt og dermed juices! Derfor har jeg lavet en Efterårsjuice med græskar, som er både frisk og sød i smagen. Haven er ved at give op for i år, og der høstes. You can have Efterårsjuice using 5 ingredients and 2 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Efterårsjuice
- It's 10-12 of æbler (vi har sorten rød Aroma, der er et syrligt æble).
- It's 3-4 of gulerødder.
- Prepare of Saft af ca. 1/4 citron (efter smag - mindre kan gøre det).
- You need 1 of lille knold ingefær (et lille stykke på max. 3 cm anbefales).
- You need of Stilkene fra et stort bundt persille.
Her er en opskrift på en fantastisk, lidt anderledes juice af primært havens "tilbud" i oktober måned. Indlægsnavigation. ← Efterårsjuice med græskar Gæsteblogger: Line fra Thefoodlover.dk →. Lækker, frisk efterårsjuice, der giver masser af vitaminer og booster dit immunforsvar. Lækker, frisk efterårsjuice, der giver masser af vitaminer og booster dit immunforsvar.
Efterårsjuice instructions
- Det hele renses og puttes igennem en saftcentrifuge (tror desværre ikke, der er mange alternativer) - det giver en dejligt frisk, sund og smagsfuld juice. Hvis man synes, den er liiiige frisk nok, kan man naturligvis tilsætte honning eller sukker efter behov..
- Har man ikke lige noget at bruge selve persillen til, kan man naturligvis putte hele molevitten i - det bliver juicen sikkert ikke på nogen måde ringere af.....
Lækker, frisk efterårsjuice, der giver masser af vitaminer og booster dit immunforsvar. Efterårsjuice med grønkål og gule beder. Efterårsjuice med grønkål og gule beder (simpeldagbog). Efterårsjuice med grønkål og gule beder. Lækker, frisk efterårsjuice, der giver masser af vitaminer og booster dit immunforsvar.
0 Response to "How to Cook Yummy Efterårsjuice"
Post a Comment