How to Cook Tasty Syd Afrikansk Peri-Peri kyllingelever

Syd Afrikansk Peri-Peri kyllingelever.

Syd Afrikansk Peri-Peri kyllingelever You can cook Syd Afrikansk Peri-Peri kyllingelever using 28 ingredients and 11 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Syd Afrikansk Peri-Peri kyllingelever

  1. You need 2 of spsk. Smør.
  2. Prepare of Saften fra 1 økologisk citron.
  3. Prepare 500 gram of renset og trimmet frisk kyllingelever.
  4. Prepare 2 of kinesiske hvidløg finthakket.
  5. Prepare 3-4 spsk of Peri-peri sauce (opskrift følger).
  6. It's 2 of dl. Piskefløde.
  7. You need of Læsø sydesalt og friskkværnet peber.
  8. You need of Frisk persille hakket til pynt.
  9. Prepare of Peri-Peri sauce.
  10. Prepare 2 of rødløg hakket groft.
  11. It's 2-3 of kinesiske hvidløg hakket groft.
  12. It's 50 gram of røde bird’s eye ell. Thai chilier (de små) stilken skæres af. Skær over i 3-4 stk.
  13. Prepare 2 of røde peberfrugter skåret i stykker (fjern frøene og den hvide indervæg).
  14. It's 3 of modne tomater. Er skallen grov skal de flås.
  15. Prepare 1 spsk of Læsø sydesalt.
  16. Prepare 1 of tsk friskkværnet peber.
  17. You need 2 of friske laurbærblade.
  18. It's 1 spsk of tørret oreganum.
  19. You need 1 spsk of røget paprika.
  20. Prepare of Kyllingehjerter.
  21. It's 500 gram of friske kyllingehjerter. Renset, skyllet og tørret.
  22. It's 1 spsk of hakket persille.
  23. It's 1 spsk of smør.
  24. You need of Læsø sydesalt og friskkværnet peber.
  25. You need of Giabatta brød med hvidløgsolie.
  26. Prepare 2 of daggamle ciabattaboller skåret i tynde skiver. Pensles med hvidløgsolie.
  27. Prepare 4 spsk of olivenolie.
  28. You need 1 fed of hvidløg presset ud i olien. Omrøres og pensles på brødskiverne.

Syd Afrikansk Peri-Peri kyllingelever step by step

  1. Pudr kyllingelever med salt og peber. På en varm pande, smelt smørret og tisæt kyllingelever. Lad den blive gylden brun på begge sider..
  2. Tilsæt peri-peri sauce og hakket hvidløg. Steg 1 minut. Tilsæt fløde og citronsaft. Smag til med salt og peber. Det skal småsimre 5-7 minutter. De skal være lidt pinke indeni..
  3. Server med ris og ekstra peri-peri sauce.drys med det hakkede persille. Man kan også ligge et par citronbåde ved..
  4. Alle ingredienser kommes i en food processor og mixes til en saucy masse. Man bestemmer selv hvor fint man vil have det..
  5. .
  6. .
  7. Massen hældes i en lille tykbundet gryde. Lad den somre 20 minutter. Rør ofte i den så den ikke brænder på. Smag den til og hæld den på glas. Opbevares på køl..
  8. Man kan tilsætte lidt Atamon hvis man syntes. Holder ca. 2-3 uger på køl..
  9. Kyllingehjerter pudres med salt og peber. Brunes i smør i en lille gryde. Tilsæt hakket persille. En lille smule vand. Simre under låg ca. 35-45 minutter til de er møre. Serveres sådan..
  10. .
  11. Ciabatta brødskiver pensles med hvidløgsolie. Forvarmet ovn 220 grader. 5-10 minutter. Risene er Basmatiris kogt i en riskoger..

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Tasty Syd Afrikansk Peri-Peri kyllingelever"

Post a Comment