How to Cook Tasty Syd Afrikansk Peri-Peri kyllingelever
Syd Afrikansk Peri-Peri kyllingelever.
You can cook Syd Afrikansk Peri-Peri kyllingelever using 28 ingredients and 11 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Syd Afrikansk Peri-Peri kyllingelever
- You need 2 of spsk. Smør.
- Prepare of Saften fra 1 økologisk citron.
- Prepare 500 gram of renset og trimmet frisk kyllingelever.
- Prepare 2 of kinesiske hvidløg finthakket.
- Prepare 3-4 spsk of Peri-peri sauce (opskrift følger).
- It's 2 of dl. Piskefløde.
- You need of Læsø sydesalt og friskkværnet peber.
- You need of Frisk persille hakket til pynt.
- Prepare of Peri-Peri sauce.
- Prepare 2 of rødløg hakket groft.
- It's 2-3 of kinesiske hvidløg hakket groft.
- It's 50 gram of røde bird’s eye ell. Thai chilier (de små) stilken skæres af. Skær over i 3-4 stk.
- Prepare 2 of røde peberfrugter skåret i stykker (fjern frøene og den hvide indervæg).
- It's 3 of modne tomater. Er skallen grov skal de flås.
- Prepare 1 spsk of Læsø sydesalt.
- Prepare 1 of tsk friskkværnet peber.
- You need 2 of friske laurbærblade.
- It's 1 spsk of tørret oreganum.
- You need 1 spsk of røget paprika.
- Prepare of Kyllingehjerter.
- It's 500 gram of friske kyllingehjerter. Renset, skyllet og tørret.
- It's 1 spsk of hakket persille.
- It's 1 spsk of smør.
- You need of Læsø sydesalt og friskkværnet peber.
- You need of Giabatta brød med hvidløgsolie.
- Prepare 2 of daggamle ciabattaboller skåret i tynde skiver. Pensles med hvidløgsolie.
- Prepare 4 spsk of olivenolie.
- You need 1 fed of hvidløg presset ud i olien. Omrøres og pensles på brødskiverne.
Syd Afrikansk Peri-Peri kyllingelever step by step
- Pudr kyllingelever med salt og peber. På en varm pande, smelt smørret og tisæt kyllingelever. Lad den blive gylden brun på begge sider..
- Tilsæt peri-peri sauce og hakket hvidløg. Steg 1 minut. Tilsæt fløde og citronsaft. Smag til med salt og peber. Det skal småsimre 5-7 minutter. De skal være lidt pinke indeni..
- Server med ris og ekstra peri-peri sauce.drys med det hakkede persille. Man kan også ligge et par citronbåde ved..
- Alle ingredienser kommes i en food processor og mixes til en saucy masse. Man bestemmer selv hvor fint man vil have det..
- .
- .
- Massen hældes i en lille tykbundet gryde. Lad den somre 20 minutter. Rør ofte i den så den ikke brænder på. Smag den til og hæld den på glas. Opbevares på køl..
- Man kan tilsætte lidt Atamon hvis man syntes. Holder ca. 2-3 uger på køl..
- Kyllingehjerter pudres med salt og peber. Brunes i smør i en lille gryde. Tilsæt hakket persille. En lille smule vand. Simre under låg ca. 35-45 minutter til de er møre. Serveres sådan..
- .
- Ciabatta brødskiver pensles med hvidløgsolie. Forvarmet ovn 220 grader. 5-10 minutter. Risene er Basmatiris kogt i en riskoger..
0 Response to "How to Cook Tasty Syd Afrikansk Peri-Peri kyllingelever"
Post a Comment