Easiest Way to Cook Delicious Honningkagebund med limemousse og stikkelsbærkompot

Honningkagebund med limemousse og stikkelsbærkompot. Louise bagte denne flotte kage i femte program af Den store Bagedyst, hvor deltagerne skulle lave deres favorit chokoladekage. Kagen er sammensat med smage af intens chokolade, syrlig limemousse og lidt knas. Bryllupskage med brownie, valnødder, hindbær og chokolade + fondantblomster

Honningkagebund med limemousse og stikkelsbærkompot Denne bestod også af små oreo-cheesecakes, små gulerodskager med flødeostcreme og små banankager med chokoladecreme http. Limemousse med cheesecake og basilikum på en mørdejsbund med hasselnødder! Derfor vil han snakke med Dagbladet, sammen med nyhetskanalen Fox News, ABC og Washington Post. You can have Honningkagebund med limemousse og stikkelsbærkompot using 9 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Honningkagebund med limemousse og stikkelsbærkompot

  1. You need of ca. en halv portion honning kage - du finder opskriften under honningkage - bagt i en tærte form.
  2. You need 400 g of stikkelsbær.
  3. You need 150 g of sukker.
  4. It's 1 of stang vanilje (jeg brugte faktisk 2 hvor jeg havde skrabet kerner ud).
  5. It's 100 g of hvid chokolade.
  6. It's 3 of dl fløde - da jeg ikke bruger husblas i denne dessert kan man vælge at bruge 'dobbelt cream' - jeg brugte blot alm piskefløde.
  7. You need 3 of æggehvider.
  8. You need 50 g of sukker.
  9. Prepare of reven skal af 1-2 økologiske lime.

Besøkte familien timer før terrorangrepet. - Religion og islam har ikke noe med dette å gjøre. Det var kanskje frykt i ham, men det får vi aldri vite, sier faren. - Gikk til moskeen på vanlig måte. Læg stikkelsbærkompot på den underste lagkagebund (gem lidt til pynt) og læg en bund ovenpå. Farmors opskrift på den klassiske æblekage strøet med sukker og kanel på toppen.

Honningkagebund med limemousse og stikkelsbærkompot instructions

  1. Bunden til kagen bages i en tærteform og efter opskrift fra min honningkage - ca. halv portion. Efter afkøling skar jeg lige toppen af - så jeg havde en fin plan bund. (spis det du skærer af!!!).
  2. Tilbered stikkelsbær kompot - Jeg brugte frosne stikkelsbær som jeg kogte op med sukker og vanilje stang. Man kunne vælge at passere gennem en sigte - det gjorde jeg ikke - smag kompotten til - der kan være lidt forskel på sødmen i stikkelsbær - jeg brugte røde stikkelsbær..
  3. Læg den afkølede honningkage bund smør med et tyndt lag afkølet stikkelsbærkompot. Sæt evt en springform kant beklædt med kageplast omkring så er det nemmere at styre moussen..
  4. Varm lidt af fløde op ca. 1 dl hæld over chokoladen. Rør så den er helt smeltet. Tilsæt resten af fløden og rør - stil til side og afkøl helt - nogle timer i køleskab..
  5. Riv lime og bland med sukker - rør rundt og lad stå gerne nogle timer - så bliver det dejligt intens i smagen..
  6. Pisk så chokolade /fløde til flødeskum så du har en luftig flødeskum - jeg har et fantastisk piskeris jeg bruger aldrig elpisker - men det kan man selvfølgelig. Pisk så æggehvider stive - tilsæt sukkerlime blandingen og pisk lidt igen. Fold de stive æggehvider ind i flødeskummet. Det er en meget let creme..
  7. Kom moussen på bunden og lad den hvile nogle timer..

En hurtig og altid vellykket kage, hvis du får uventede gæster. Her er farmors lette, gode og ikke mindst hurtige opskrift på en klassisk æblekage drysset med sukker og kanel. Smager himmelsk, og er lynhurtig at. Red velvet cake med hvidchokolade og lime mouse i mellem lagene ❤️ #redvelvetcake #redvelvet #hvidchokolademousse #limemousse #krystaliserethvidchokolade #chokoladeb ånd #cakerecipe #cakerecipes #cakeinspiration #opskrift. Reserver produktet online og hent det i butikk samme dag.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Delicious Honningkagebund med limemousse og stikkelsbærkompot"

Post a Comment