Easiest Way to Cook Perfect Smørrebrød med rygeost og stenbiderrogn
Smørrebrød med rygeost og stenbiderrogn. Rygeost-sifon, grillet agurk, radisse og blomsterkarse. Og ja, det er jo faktisk også ingrediens-listen. Til en rygeostsifon Her var det med avocado, mayonaise, stenbiderrogn, løg og blomsterkarse.
Jeg må selv indrømme, at de første par gange jeg legede med den, så var jeg ikke helt vild med den. Vi fortsætter med fjordrejer og asparges med mit bud på det klassiske stykke smørrebrød: stjerneskud. Rødbeder, peberrod og dildfrø er en klassisk sammensætning, og rødbedernes dybe smag er god til den salte sild. You can have Smørrebrød med rygeost og stenbiderrogn using 8 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Smørrebrød med rygeost og stenbiderrogn
- It's 1 of stk rugbrød.
- It's 1 of salatblad.
- You need 2 of skiver rygeost.
- Prepare 15 g of smør.
- You need of Tangperler med citron (eller et par dråber citronsaft).
- It's 50 g of saltet stenbiderrogn.
- It's 4 of løgringe.
- You need of Noget grønt i form af et par blade persille, purløg el. lign.
Du kan forenkle opskriften ved at skrabe lidt frisk peberrod over rødbedesilden og anrette med skiver af æble og rødløg. Lad det afkøle og skær i skiver. Rygeost: Kom Philadelphia Light i en sigte. Kom halm i en gryde og.
Smørrebrød med rygeost og stenbiderrogn step by step
- Smør rugbrødet, og læg et salatblad på. Det må gerne stikke ud over kanten af brødskiven..
- Læg et par pæne skiver rygeost på brødet..
- Top op med stenbiderrogn, og pynt med løgringe, tangperler med citron og lidt grønt (her er brugt persille, men purløg er også godt..
- Nyd farverne og smagen af røg, hav, citron og den lille overraskelse, når man bider sammen om et kommenfrø..
Der findes ikke som er mere dansk end smørrebrød. Prøv denne variant med æg og rejer, den er super lækker. Rør rygeost, fløde, citronsaft, salt og tabasco sammen. Smør rugbrødet med smør og læg kartofler og æg herpå. Anret stenbiderrogn, løgringe, citron og ramsløg ovenpå.
0 Response to "Easiest Way to Cook Perfect Smørrebrød med rygeost og stenbiderrogn"
Post a Comment