Recipe: Yummy FiskefrIkadeller med thailandsk touch
FiskefrIkadeller med thailandsk touch. Hjemmelavede fiskefrikadeller er både sundt og nemt. Her bruges der torsk, men andre slags fisk kan sagtens bruges. Man kan servere dem med kogte kartofler, men jeg foretrækker nu egentlig bare at spise dem med en skive rugbrød, en citronbåd og remoulade.
De krydrede thai-fiskefrikadeller − såkaldte fishcakes − er et fremragende alternativ til klassiske deller. Rør fiskefarsen sammen med fiskesauce og karrypasta. Giv dine fiskefrikadeller et asiatisk twist med ingredienser du kan få hos en almindelig købmand. You can have FiskefrIkadeller med thailandsk touch using 24 ingredients and 16 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of FiskefrIkadeller med thailandsk touch
- It's 6 of rødspættefileter, ca 250g.
- It's 75 g of havørred.
- Prepare 1 of skalotteløg.
- It's 1 stilk of citrongræs.
- You need 6 cm of ingefær.
- Prepare 1 of rød og 1 grøn chili.
- You need of Lidt løvstikke.
- It's 1 fed of hvidløg.
- You need 1 of æg.
- You need 1/2 of dl piskefløde.
- Prepare 1 1/2 spsk of rasp.
- You need 2 spsk of fishsauce.
- You need of Peber.
- Prepare of Salt.
- You need Knust of koriander.
- You need of Revet skal af en limefrugt.
- Prepare 2 of små calamondinfrugter.
- You need 6 of dl fritureolie.
- It's of Tilbehør:.
- It's of Nye kartofler.
- It's of Sauce verde (se opskriften på Cookpaddk.).
- You need of Lidt købt limechutney.
- Prepare of Sød chilidip (se opskrift på Cookpaddk fra vietnamesiske forårsruller).
- You need of Lidt ramsløg og ramsløgsblomst som pynt.
Forsøg dig med noget nyt og prøv denne thai-inspirerede fiskeret af bl.a. lyssejfilet og tigerrejer krydret med karrypasta serveret med en thai agurkesalat og jordnøddesovs. This is "ASIATISKE SPYD MED SMÅ FISKEFRIKADELLER" by Rigtigmad.dk on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Hjemmelavede fiskefrikadeller er nemme at lave og så sikrer du samtidig, at smagen forbliver frisk, når de skal serveres. Super lækre i hverdagen men også oplagte at servere på Fiskens dag.
FiskefrIkadeller med thailandsk touch instructions
- Jeg havde fisken i fryseren, købt hos en fisker fra Dragør havn, nu er den tøet op..
- Skær fisken i tern og pil skalotteløget..
- Gør din hakker klar og begynd med at hakke fisken og skalotteløget..
- Nu er løget og al fisken hakket 1 gang..
- Gør de øvrige ingredienser klar på køkkenbordet..
- Hak alle de thailandske krydderier..
- Kom dem op i en blender eller hakler sammen med ægget og blend det..
- Så har du en mos der skal blandes sammen med fisken og raspen..
- Rør mosen godt sammen med fisken og smag det til med fishsauce og lad farsen hvile i køleskabet til de skal steges..
- Smør et fad med lidt olie og form farsen til små frikadeller så er de klar til at blive stegt..
- Varm en pande op med fritureolien og når den er godt varm kommes frikadellerne hurtigt på, det syder meget..
- Skru lidt ned for blusset og efter 4 minutter vendes frikadellerne om på den anden side og steger videre i 4 minutter..
- Nu tages de op og lægges på fedtsugende papir til afdrypning..
- Så er de færdige til servering med tilbehøret..
- Anret på en pæn tallerken og kom tilbehøret på..
- Velbekomme og god fornøjelse..
Find denne og andre pins på food & snacks via Sne Bear. Savory garlic mushroom toast with creamy herbed ricotta spread topped generously with seared aromatic garlic mushrooms sautéed with a touch of white wine. udregning med potens. kvadratrod med lommeregner. Find Weber opskriften på fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade lige her. Blend lyssej, torsk og laks med salt og peber i en foodprocessor. Tilsæt æg, mel og fløde, og blend det hele godt.
0 Response to "Recipe: Yummy FiskefrIkadeller med thailandsk touch"
Post a Comment