How to Cook Appetizing Stegt sild i eddike
Stegt sild i eddike. Stegte sild i eddike er ganske enkelt uundværlig på julefrokostbordet. Jeg har allerede skrevet om stegte sild i eddike én gang her på bloggen, men efter jeg lavede disse på billedet for kort tid siden, fik jeg lyst til at bringe opskriften her på bloggen igen - ikke bare fordi det smager himmelsk, men også. Secondo di Pesce a base di Aringhe.
Stegt dildsild i eddike med råsyltede tyttebær, kartoffelkompot og sprødt rugbrød. Stegte sild i eddike er et klassisk stykke smørrebrød. Prøv her Adam Aamanns opskrift på en moderen udgave. (©DR). You can cook Stegt sild i eddike using 19 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Stegt sild i eddike
- You need 10 of sildefiletter.
- Prepare of Dijon sennep til at smøre filetterne indvendigt.
- It's of Smør til stegning.
- You need of Rugmel tilsat salt og peber.
- Prepare 8 of dl lagermans eddike, den brune.
- You need 6 of dl rørsukker.
- It's of Lidt salvie blade.
- It's of Lidt frisk timian.
- You need 2 of laubærblade.
- You need 1 of tsk. Sennepskorn.
- It's 1 of tsk hele korianderfrø.
- You need 2 of birdseye chilli.
- It's 1 of tsk chilliflager.
- You need of Et lille teske røde peberkorn.
- It's 1 of hvidt løg hakket.
- Prepare 10 of sorte peberkorn.
- You need 2 of hvide løg i ringe.
- Prepare 1 of rødt løg i tynde ringe til servering.
- You need of Frisk dild- den gode bundtet dild.
Stegte sild i eddike er en rigtig klassiker til frokostbordet. Stegte sild i eddike er perfekte til frokosten - også til jul også påske. Det er rigtigt nemt at lave sild og de smager virkelig godt - især når man tænker på hvor få anstrengelser de er lavet med. Sprødstegte sild vendt i rugmel, stegt i smør og lagt i den skønnneste eddikelage, er en gudespise.
Stegt sild i eddike step by step
- Salt filleterne og tjek for ben- smør dem med sennep på indersiden..
- Sildene vendes i krydret rugmel steges 3 minutter på hver side på en mellemvarm pande.
- Lagen: varm alle ingredienser også det hakket løg. Undtagen det hvide skiveskåret løg. Den varmes til sukkeret er smeltet..
- De lune sild lægges i en beholder helst af plast. De overhældes med fingervarm lage og sættes på køl- helst 2-3 dage. Læg det fint skåret hvide løg ned i den lune lage- det hele hældes over de lune sild.
- Serveres pyntet med tyndt skåret rødløg og frisk dild. Jeg kommer ikke rødløg i lagen da den får en sjov lilla farve..
Stegte sild i eddike er lækkert pålæg det meste af året. Lav en stor portion stegte sild i eddike, når du er i gang - for de stegte sild kan sagtens holde sig et par dage i køleskabet. Dine stegte sild i eddike smager naturligvis bedst, hvis dine sild er af god kvalitet. Når du selv laver dine stegte sild i eddike, kan du også selv styre balancen mellem det sure og det søde, så du får præcist den smag, der tilfredsstiller dine smagsløg. Brathering in Essig (Stegte sild i eddike) (Dänemark).
0 Response to "How to Cook Appetizing Stegt sild i eddike"
Post a Comment