Easiest Way to Prepare Appetizing Baconroulade med grøntsager

Baconroulade med grøntsager. Fantastisk opskrift på Baconroulade med grøntsager. See great recipes for Grønkålstærte, Ovnstegt rødfisk med grøntsager too! Den skal netop ikke bruges til ting der skal roteres om sig selv, men til ting der skal have lav jævn varme.

Baconroulade med grøntsager Her er et eksempel fra en laks jeg tilberedte med røg: lammekølle med ovnbagte. grøntsager og grønt. fremgangsmåde. Forbered lammekøllen ved at fjerne fedtlag på lammekøllen. Der.. baconroulade med ovnbagte. rodfrugter. fremgangsmåde. You can have Baconroulade med grøntsager using 17 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Baconroulade med grøntsager

  1. Prepare of Dej:.
  2. Prepare 50 g of fedtstof - smør, flydende margarine el.lign.
  3. It's 50 g of hvedemel.
  4. You need of Salt, peber, evt. revet muskat efter smag.
  5. You need 5 of dl mælk, evt. delvis fløde.
  6. Prepare 3 of æggeblommer.
  7. You need 3 of æggehvider.
  8. You need 1 of tsk bagepulver.
  9. You need of Fyld:.
  10. You need of Lidt fedtstof til stegning.
  11. You need 300 g of bacon i strimler.
  12. It's 1 of løg i tern.
  13. You need 1-2 spsk of hakket persille.
  14. You need 1-2 of porrer, afhængigt af størrelse, i skiver.
  15. You need 1-2 of klumper frossen, hakket spinat eller grønkål.
  16. You need of Evt. yderligere grønt, fx revne gulerødder, bladselleri, selleri, squash el.lign.
  17. Prepare of Salt, peber.

Baconen flettes til en måtte, mozzarellaen placeres midt på måtten.

Baconroulade med grøntsager step by step

  1. Til dejen: smelt fedtstoffet, bland derefter melet i og rør godt rundt med et piskeris. Tilsæt krydderier samt mælk/fløde, og rør godt rundt, til det bliver en tyk sauce. Tag gryden af varmen, og bland æggeblommerne godt i. Pisk æggehviderne stive i separat skål, og bland dem i sammen med bagepulveret. Få det hele blandet godt uden at smadre luften ud af dejen. Fordel dejen godt i en ovnbradepande med bagepapir. Bag den ved 180 graders varmluft ca. 20 min..
  2. Imens dejen bager, tilberedes fyldet. Opvarm fedtstoffet, og derefter tilføjes ingredienserne og steges møre på 8-10 min. Fyldet kan varieres i det uendelige - husk at krydre med salt og peber til sidst..
  3. Bag dejen, til den er lysebrun. Vend dejen ud på sølvpapir eller bagepapir. Læg fyldet på, og fordel det regelmæssigt på dejen..
  4. Rul dejen sammen på den lange led, og lad den trække i papiret i nogle minutter. Således kan den også trække i nogen tid - den kan også køle af og senere varmes op og evt. gratineres med ost..
  5. Skær rullen ud i ønskede stykker - når den er helt nylavet, kan den være meget blød. I gæstesammenhæng er det derfor smart ikke at skære for meget i den for synets skyld - der serverer jeg den som regel hel eller evt. bare delt en enkelt gang. Smagen er der intet i vejen med uanset hvordan. Kan serveres med salat, også af lidt fyldigere slags, evt. kartofler mv., hvis det er til et aftensmåltid. På billedet serveres retten med halve avocados og en blandet salat (iceberg, æbler, pasta, gul peber).

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Appetizing Baconroulade med grøntsager"

Post a Comment