Recipe: Tasty Lynstegte grøntsager med glasnudler, oksekød og ansjos-ananas-sauce

Lynstegte grøntsager med glasnudler, oksekød og ansjos-ananas-sauce. Wok med rejer, spidskål og squash Japansk wok med nudler og grøntsager Svinekød kan erstattes med oksekød eller kylling.

Lynstegte grøntsager med glasnudler, oksekød og ansjos-ananas-sauce Grilla ananas i skivor, strö över muscovadosocker och bjud med vaniljglass. Prova även att grilla persikor, nektariner och större plommon på samma sätt. Opskrift på frisk, asiatisk glasnudelsalat med sprøde grøntsager og hakket kyllingekød. You can cook Lynstegte grøntsager med glasnudler, oksekød og ansjos-ananas-sauce using 21 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Lynstegte grøntsager med glasnudler, oksekød og ansjos-ananas-sauce

  1. Prepare 3 of gulerødder.
  2. You need 3 of lilla asparges.
  3. It's 1 stilk of bladselleri.
  4. It's 1/4 of fennikelknold.
  5. Prepare 2 of bananskalotteløg.
  6. Prepare 1/3 of rød peber.
  7. You need 1/2 of rød chili.
  8. It's 2 fed of hvidløg.
  9. Prepare 3 cm of ingefær.
  10. Prepare of Frisk koriander til pynt til sidst.
  11. You need of Fishsauce.
  12. You need of Soyasauce.
  13. It's of Sesamolie.
  14. Prepare of Vindruekerneolie.
  15. It's of Ansjos-ananas-sauce:.
  16. It's 30 g of saltede ansjoser i olie.
  17. You need 1 fed of hvidløg.
  18. Prepare 1 of rød chili.
  19. You need 1 spsk of limesaft.
  20. It's 1/2 of spskfishsauce.
  21. You need 100 g of ananas.

Kog glasnudlerne i henhold til vejledningen på pakken, og skær dem ud i større bidder. Hæld nudlerne i skålen med kyllingekød og grøntsager, og bland. Her lavet med svinekød og ekstra mange grøntsager. Steg først løg og hvidløg i lidt olie og tilsæt derefter peberfrugter, bladselleri og gulerødder.

Lynstegte grøntsager med glasnudler, oksekød og ansjos-ananas-sauce instructions

  1. Skær alle grøntsagerne i strimler. Kom ingredienserne til ansjossaucen i blender dog kun 1/2 af ananassen, den anden halvdel skæres i små tern. Blend saucen..
  2. Kom ananasstykkerne i og smag til. Kog glasnudlerne i 4 minutter og dryp dem af i en sigte..
  3. Varm de to slags olier op i en wok eller dyb pande og tilsæt alle grøntsagerne. Steg dem sprøde mens du konstant rører i wokken. Tilsæt nu kødet i strimler samt nudlerne og rør rundt. Smag til med fishsauce og soya..
  4. Anret en portion på tallerkenen og server ansjossaucen til. Pynt evt med frisk koriander..

Steg et par minutter til det har fået farve, men stadig har bid. Vil du gøre kål på dit kålhoved? Lynstegte risnudler tilberedt med æg, forårsløg, rødkål og hvidkål. Oksekød tilberedt med stegte grøntsager og østerssauce. Hjemmelavede forårsruller fyldt med glasnudler, kylling og surimi.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Lynstegte grøntsager med glasnudler, oksekød og ansjos-ananas-sauce"

Post a Comment