Recipe: Tasty Helstegt svinemørbrad med Hasselbackkartofler, sprøde løg og champignonsovs
Helstegt svinemørbrad med Hasselbackkartofler, sprøde løg og champignonsovs. Hilda Heick serverede i programmet Price Inviterer denne ret med svinemørbrad skåret i medaljoner med baconsvøb, og serveret med hasselbackkartofler og peberfrugtsovs. Skær frugt og grøntsager i pæne stykker. Bland alle ingredienser med olivenolie og citronjuice.
Grillspyd med svinemørbrad, svampe, løg og asparges serveret med bønner i parmasvøb og ærter i salatkurve. Lav en dejlig middag bestående af helstegt svinemørbrød med svampe og ovnstegte kartofler. Tilsæt knust hvidløg, de bløde løg og bouillon, og kog det igennem. You can have Helstegt svinemørbrad med Hasselbackkartofler, sprøde løg og champignonsovs using 12 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Helstegt svinemørbrad med Hasselbackkartofler, sprøde løg og champignonsovs
- You need 2 of økologiske svinemørbrad a 500g.
- Prepare of Salt og peber.
- You need of Snor til at større dem med.
- You need 20 g of smør.
- You need 1/2 of dl neutral olie.
- Prepare 10 of banan skalotteløg.
- Prepare 250 g of brune champignons.
- Prepare 1 of dl fond fra afpuds fra svinemørbrad.
- It's 1 1/2 of dl piskefløde.
- It's of Salt og peber.
- You need of Tilbehør: 8 store Hasselbackkartofler penslet med 10 g smør.
- You need of Evt. Lidt dampet brokoli.
Tilsæt skyllet rucolasalat, og vend rundt. Lækker opskrift på helstegt svinemørbrad i ovn, der steges uden brug af sølvpapir. Start med at afpudse svinemørbraden, hvor du fjerner sølvsenen og fedtet. Der skal kun være kød tilbage, og du skal bruge.
Helstegt svinemørbrad med Hasselbackkartofler, sprøde løg og champignonsovs instructions
- Start med at sætte Hasselback kartofler penslet med smeltet smør og drysset med salt i oven. De skal bage ca 1 1/2 time til de er helt sprøde. Derefter ristes løgene sprøde i smør og olie. Lad dem dryppe af på køkkenrulle. Puds mørbradderne fri for fedt og sener, og brun afpudset af i lidt smør og kog fond med lidt grøntsager og vand. Efter 1/2 time sigtes fonden og koges ind til 1/2 dl. Nu snørers mødbraderne og steges i smør og olie på alle 4 sider. Giv dem ialt 12 minutter..
- Lad dem trække lidt i et ovnfast fad. De skulle gerne stadig være lidt rosa indvendigt for at være saftige..
- Kom champignonerne på panden med fedtstoffet fra kødet og lad dem lige få farve, tilsæt så piskefløden og fonden og kog lidt ind og smag til. Fjerne nu snorene fra mørbradderne og skær dem i skiver ca. 1cm tykke, drys med salt og læg det på et varmt fad sammen med de sprøde løg. Hæld sovsen i en sovsekande og server Hasselbackkartoflerne til sammen med evt. lidt dampet brokoli..
- Sådan så min tallerken ud. Søndagsmiddagsmad af den gamle skole..
Sener og hinder skæres af mørbraden. Herefter brunes den på pande i olie. Den krydres med salt og peber. Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Mørbradbøf i flødesovs med løg og champignon - serveret med råstegte kartofler.
0 Response to "Recipe: Tasty Helstegt svinemørbrad med Hasselbackkartofler, sprøde løg og champignonsovs"
Post a Comment