Recipe: Delicious Pizza med bøffelmozarella, forskellige tomater og sardeller Sommerkonkurrencen 2018

Pizza med bøffelmozarella, forskellige tomater og sardeller Sommerkonkurrencen 2018. Bland hvetemel med salt og tørrgjær og rør sammen. Tilsett nok lunkent vann til du har en myk deig, gjerne litt klissete. Jeg lager deigen med hjelp av en kjøkkenmaskin og tilsetter vann til jeg ser at deigen begynner å komme sammen.

Pizza med bøffelmozarella, forskellige tomater og sardeller Sommerkonkurrencen 2018 Super lækker pizza, masser af smag og en sprød bund. Ha alle ingrediensene i en bolle og miks sammen med stavmikser til en jevn saus. Smak til og tilsett eventuelt mer salt og eddik. You can cook Pizza med bøffelmozarella, forskellige tomater og sardeller Sommerkonkurrencen 2018 using 12 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Pizza med bøffelmozarella, forskellige tomater og sardeller Sommerkonkurrencen 2018

  1. It's 1 kg of manitobamel.
  2. Prepare 1 of dl hvedesurdej eller rugsurdej.
  3. You need 4-5 of dl vand.
  4. Prepare 20 g of salt.
  5. Prepare 1 of tsk sukker.
  6. It's of Olivenolie til at hælde på dejen mens den hæver.
  7. You need of Forskellige tomater.
  8. It's 1 of bøffelmozarella.
  9. You need 1/2 of glas sardeller.
  10. It's 6 of stilke citrontimian.
  11. You need 2 of stilke oregano.
  12. Prepare of Salt og peber.

Pizzabundene laves som beskrevet på melet. Mozzarellaen skæres i tykke skiver og fordeles henover pizzaerne og drysses med salt og peber. Tomatsalat Vend tomater med rødløg og frisk basilikum og fordel det ud på et salatfad eller tallerken Drys med mozzarella ost revet i stykker Hjemmelavet salat med tomater og basilikum. Jeg kan rigtig godt lide, at blande forskellige.

Pizza med bøffelmozarella, forskellige tomater og sardeller Sommerkonkurrencen 2018 instructions

  1. Kør dejen i en røremaskine i 12 minutter, hæld olivenolie over den mens den hæver. Når den er hævet til dobbelt størrelse, det tog ca 4 1/2 time, tages en klump fra til pizza, som smøres ud på bagefolie på en pizzaspade..
  2. Nu kommes først bøffelmozarella på, derefter tomaterne i skiver og sardellerne ovenpå samt salt, peber og oregano og citrontimian..
  3. Bag nu pizzaen ved 300 grader varmluft og på en jernplade i ca 8 minutter til den er godt bagt! Server den straks..
  4. Pynt evt. med lidt blomster og rucola hvid du har noget..
  5. Af resten af dejen bagte jeg et stort grydebrød. Det halv er kommet i fryseren. Velbekomme..

Her er en oppskrift på ekte italiensk pizza med tynn, sprø bunn, enkel pizzasaus laget fra bunnen av og kylling og mozzarella på toppen. Her kommer oppskrift på en «hvit» pizza med creme fraiche, chili… Godt Modna TIND Vellagra Coppaskinke to kakeformer tomat tomat passata tomater tomater/cherrytomater tomatketchup tomatpesto tomatpuré tomatsalsa tomatsaus tomsatsalsa torsk torskefilet torskefilet/loin torskeloin. De dampede asparges vendes med tomater og mozzarella, og dryppes til sidst med olie og balsamico. En enkel pizza med få, men gennemtrængende smagsnoter. Simpelt og forrygende godt! printer Print.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Pizza med bøffelmozarella, forskellige tomater og sardeller Sommerkonkurrencen 2018"

Post a Comment