Recipe: Delicious Frikadeller med squash-spaghetti

Frikadeller med squash-spaghetti. Se med her - og få inspiration til opskrifter, hvor du kan få brugt dine squash. Squash, zucchini eller courgette - det er den samme grøntsag, og der er kun en meget lille forskel på smagen. Du kan nemt lave spaghetti af dine squash, med en skræller som laver tynde strimler i stedet for tynde flager.

Frikadeller med squash-spaghetti Squash, courgette eller zucchini - denne grøntsag har mange navne alt efter om man vælger at bruge engelsk, fransk eller italiensk udtale. Det første er nok det mest brugte i Danmark og denne superlækre grøntsag er skøn at bruge til fx. at give ekstra fylde. Det her er en ret, der hitter! You can cook Frikadeller med squash-spaghetti using 11 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Frikadeller med squash-spaghetti

  1. It's 500 g of hakket kalv og flæsk.
  2. Prepare 1 hakket of løg.
  3. It's 1 of æg.
  4. Prepare 1/2 of dl fløde.
  5. Prepare of Salt og peber.
  6. It's of Herbes de Provence (hvis man synes).
  7. Prepare 1 of squash.
  8. It's 1 dåse of hakkede tomater.
  9. You need 1/2 hakket of løg.
  10. Prepare 1 fed of hvidløg.
  11. Prepare 1/2 of dl fløde.

Det tør jeg love dig for. Måske fordi at veganske frikadeller kan lyde "farlige" og kedelige og fordi ingen skal lave mormors yndlingsfrikadeller om til veganske - får de en fordom, som de i den grad formår at aflive! Courgette, zucchini og squash, kært barn har mange navne. Form små frikadeller med en teske.

Frikadeller med squash-spaghetti step by step

  1. Bland farsen og stil den på køl en times tid. Herefter formes og steges frikadellerne i en god klat smør..
  2. Steg det halve hakkede løg sammen med et fed presset hvidløg i en gryde med en klat smør. Tilsæt de hakkede tomater og fløden og kog din tomatsauce op..
  3. Kør squash igennem en spiralting. Ejer du ikke én, så køb en, de er guld værd, også til at lave spaghetti af mange andre grøntsager.
  4. Drys din squash-spaghetti med groft salt og hæld så lidt kogende vand over, så de lige bliver dækket af vand. Lad dem stå sådan 2 minutter inden du hælder vandet fra. På den måde er der stadig bid i squashen, og sådan smager den altså bare bedst..

Dyp evt. teskeen i et glas med vand inden hver frikadelle, så farsen nemmere slipper fingrene. Opvarm olien på en pande og steg de små frikadeller, indtil de er gennemstegte.. Sådan laver du squashspaghetti med bolognese. Skær parmaskinken i tern, og svits dem. Pil og hak løg, og tilsæt knust hvidløg.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Frikadeller med squash-spaghetti"

Post a Comment