Recipe: Appetizing Hakkebøf med sprøde løg, skrabet peberrod, bagt kartoffel og champignon a la creme
Hakkebøf med sprøde løg, skrabet peberrod, bagt kartoffel og champignon a la creme.
You can have Hakkebøf med sprøde løg, skrabet peberrod, bagt kartoffel og champignon a la creme using 10 ingredients and 10 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Hakkebøf med sprøde løg, skrabet peberrod, bagt kartoffel og champignon a la creme
- Prepare 2 of hakkebøffer a 100g pr. stk.
- Prepare 2 of bagekartofler.
- You need 1 of stort skalotteløg.
- Prepare 10 cm of peberrod.
- It's 1 bakke of champignon.
- It's 2 of syltede agurker.
- Prepare 1 1/2 of dl piskefløde.
- You need 1 spsk of dijonsennep.
- Prepare 25 g of smør til stegning.
- It's of Salt og peber.
Hakkebøf med sprøde løg, skrabet peberrod, bagt kartoffel og champignon a la creme instructions
- Vask kartoflerne grundigt, pak dem ind i staniol og bag dem i ovnen ved 220 grader varmluft i 1 1/2 time til de er helt møre..
- Imens ristes det skiveskårede løg i lidt smør til skiverne er helt sprøde. Læg løget på fedtsugende papir og drys med salt og peber..
- Skær champignonerne i skiver og varm en pande op med smør og læg svampene på panden..
- Steg dem til de er gyldne ca 2-3 minutter..
- Tilsæt piskefløde og kog op til cremet konsistens, tilsæt til sidst dijonsennep og kog op og smag til med salt og peber, og sluk..
- Skrab peberroden i tynde strimler med en skarp kniv..
- Steg nu de 2 hakkebøffer der er krydret med salt og peber i smør på den pande hvor løgene er stegt på. 1 minut på hver side, tag dem af og lad dem trække i 2 minutter på en tallerken..
- Det sky der løber fra bøfferne hældes i champignoncremen som varmes op..
- Anret det hele på en pæn stor tallerken der er varmet op og server straks..
- Vel bekomme og god fornøjelse..
0 Response to "Recipe: Appetizing Hakkebøf med sprøde løg, skrabet peberrod, bagt kartoffel og champignon a la creme"
Post a Comment