Recipe: Appetizing Hakkebøf med sprøde løg, skrabet peberrod, bagt kartoffel og champignon a la creme

Hakkebøf med sprøde løg, skrabet peberrod, bagt kartoffel og champignon a la creme.

Hakkebøf med sprøde løg, skrabet peberrod, bagt kartoffel og champignon a la creme You can have Hakkebøf med sprøde løg, skrabet peberrod, bagt kartoffel og champignon a la creme using 10 ingredients and 10 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Hakkebøf med sprøde løg, skrabet peberrod, bagt kartoffel og champignon a la creme

  1. Prepare 2 of hakkebøffer a 100g pr. stk.
  2. Prepare 2 of bagekartofler.
  3. You need 1 of stort skalotteløg.
  4. Prepare 10 cm of peberrod.
  5. It's 1 bakke of champignon.
  6. It's 2 of syltede agurker.
  7. Prepare 1 1/2 of dl piskefløde.
  8. You need 1 spsk of dijonsennep.
  9. Prepare 25 g of smør til stegning.
  10. It's of Salt og peber.

Hakkebøf med sprøde løg, skrabet peberrod, bagt kartoffel og champignon a la creme instructions

  1. Vask kartoflerne grundigt, pak dem ind i staniol og bag dem i ovnen ved 220 grader varmluft i 1 1/2 time til de er helt møre..
  2. Imens ristes det skiveskårede løg i lidt smør til skiverne er helt sprøde. Læg løget på fedtsugende papir og drys med salt og peber..
  3. Skær champignonerne i skiver og varm en pande op med smør og læg svampene på panden..
  4. Steg dem til de er gyldne ca 2-3 minutter..
  5. Tilsæt piskefløde og kog op til cremet konsistens, tilsæt til sidst dijonsennep og kog op og smag til med salt og peber, og sluk..
  6. Skrab peberroden i tynde strimler med en skarp kniv..
  7. Steg nu de 2 hakkebøffer der er krydret med salt og peber i smør på den pande hvor løgene er stegt på. 1 minut på hver side, tag dem af og lad dem trække i 2 minutter på en tallerken..
  8. Det sky der løber fra bøfferne hældes i champignoncremen som varmes op..
  9. Anret det hele på en pæn stor tallerken der er varmet op og server straks..
  10. Vel bekomme og god fornøjelse..

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Hakkebøf med sprøde løg, skrabet peberrod, bagt kartoffel og champignon a la creme"

Post a Comment