How to Prepare Perfect Gratinerede østers og naturel østers

Gratinerede østers og naturel østers. Det helt rigtige nytårsmatch. Åbn østersene ved at lirke østerskniven ind ved spidsen af østersen. Når skallen løsner sig, drejer du østerskniven ned langs begge sider og åbner Prøv også østers au naturel. Smelt smørret i en gryde for sig.

Gratinerede østers og naturel østers Når væsken er kogt næsten helt ind, trækkes den til side, og køles en smule. Dekorativ luksus! Østers er en typisk elsk-hat-råvare, men har du først begynt å elske den kan du ikke slutte. For mange starter utfordringen med "hvordan i h. skal jeg få åpnet disse Børst østersene godt slik at det ikke er noe skallrester på dem. You can have Gratinerede østers og naturel østers using 13 ingredients and 13 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Gratinerede østers og naturel østers

  1. You need 12 of østers.
  2. You need 15 g of smør.
  3. It's 1 of lille skalotteløg.
  4. Prepare 1 of dl tør vermouth.
  5. It's 1/4 of dl indkogt østersvand.
  6. Prepare 1 of dl piskefløde.
  7. It's 1/2 of dl hummerfond.
  8. Prepare 50 g of revet comtés ost.
  9. You need of Til østers naturel.
  10. Prepare 1/2 of citron.
  11. You need of Lidt revet ingefær.
  12. You need of Evt persille eller koriander.
  13. It's of Ristet surbrød.

En østerskniv er et nødvendig og godt hjelpemiddel til å åpne østersen med. Jeg nyder meget gerne østers på flere forskellige måder samtidig. Er du nybegynder, er gratinerede østers en god start. Har du mulighet, kan du plukke dine egne langs kysten.

Gratinerede østers og naturel østers instructions

  1. Vask østersne..
  2. Åbn dem og hæld vandet fra de 8 østers, der skal gratineret, fra i en gryde. Kog det ind til det halve..
  3. Kom en klat smør i en anden gryde og klar det finthakkede løg i smørret..
  4. Hæld vermouthen på og kog ind til det halve..
  5. Hæld nu piskefløden på og kog igen ind til lidt cremet konsistens..
  6. Tilsæt hummerfonden og lidt af det indkogte østersvand. Der skal ikke saltes da østersvandet er meget salt..
  7. Lad det koge lidt mere til passende konsistens..
  8. Hæld nu cremen over de 8 østers..
  9. Drys den revede ost over østersne og sæt det i ovnen under grill..
  10. Når de er gyldne er de klar til at spise..
  11. Anret 2 østers naturel med citronsaft og revet ingefær..
  12. Anret de gratinerede østers på en tallerken sammen med lidt ristet surbrød. Pynt evt. med lidt persille eller koriander..
  13. Velbekomme og god fornøjelse..

Om du vil åpne østers trygt og effektivt er en østerskniv en god investering. Vanlige kniver kan lett knekke i møtet med en østers, og glipper kniven kan du skjære. Gratiner østersen i hollandéssaus og server med spinat. Når sausen har fått ønsket konsistens smaker du til med salt, pepper og eventuelt litt ekstra sitronsaft. Østers. Åpne og løs den ferske østersen fra skallet med en skarp kniv, eller østersåpner. Gratinerede østers. Скачать в видео или аудио. Формат. Размер. Похожие на Gratinerede østers видео.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Perfect Gratinerede østers og naturel østers"

Post a Comment