Recipe: Appetizing Panna cotta med rabarberkompot og -gelé - Rimmers Køkken
Panna cotta med rabarberkompot og -gelé - Rimmers Køkken. Panna cotta med rabarberkompot og -gelé - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer - Cookpad. Appelsin- og myntesorbet - Rimmers Køkken. Knug vandet af husblassen og pisk denne i flødemassen.
Panna cotta er en superlækker italiensk dessert, der kan varieres i det uendelige. Her har den fået Dessertopskrifter Opskrifter Mason Jar Desserter Frosne Desserter Food Cakes Køkken Hindbær. Like denne video, hvis du synes den har været god, kommenter endelig med ris og ros og HUSK at subscribe hvis du gerne vil opdateres hver gang jeg ligger en. You can cook Panna cotta med rabarberkompot og -gelé - Rimmers Køkken using 14 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Panna cotta med rabarberkompot og -gelé - Rimmers Køkken
- It's of Kompot:.
- You need 200 g of rabarber.
- You need 1/2 spsk of vanillesukker.
- It's of sukker til det passer dine smagsløg (jeg smager altid til undervejs).
- It's of Panna cotta:.
- Prepare 1/2 of l fløde.
- Prepare 6 spsk of sukker.
- Prepare 3 of bl husblas.
- You need 1 spsk of vanillesukker.
- Prepare of Rabarbergelé:.
- You need 2,5 of dl rabarbersaft (af ca 500 g rabarber).
- You need of sukker til det passer dine smagsløg.
- Prepare 2 of tsk vanillesukker.
- Prepare 4 of bl husblas.
Man får selvsagt den beste smaken med hjemmelaget gelé laget med ekte bær, men i dag viser jeg dere den enkle varianten med kjøpt jordbærgelé, som er Det er igjen tid for helg, og her er et lettvint desserttips som er spesielt populær hos barna: Panna cotta med gelé! Et lettvint desserttips som er spesielt populær hos barna, og i rødt, hvitt og blått blir det også en fin dekorasjon på maifesten. Panna cotta med rabarbra må bare lages! Oppskriften finner du her på bloggen Mat på bordet.
Panna cotta med rabarberkompot og -gelé - Rimmers Køkken step by step
- Kompot: Rengør rabarberne og skær dem i skiver. Kog dem med sukker og vanille og måske et skvæt vand. Kog til du synes kompotten har den konsistens du kan lide. Måske 'chunky' måske smooth. Spar på sukkeret i begyndelsen og smag til undervejs.
- Tilsæt kompotten i små glas (de skal kunne tage omkring 2 dl). Gem måske lidt til søndagsrundstykkerne. - Sæt dem på frys for på den måde bedre at kunne styre de to lag, når panna cotta'en hældes på.
- Panna cotta: Læg husblassen i koldt vand Varm fløde op med sukker og vanille. - Jeg bruger altid et piskeris. - Lad den stå og småsimre nogle minutter. Pisk den udblødte husblas ned i fløden og stil den til afkøling.
- Når kompotten er tæt på frossen og panna cotta'en er kølet ned, hæld da de 1,25 dl panna cotta, der er reserveret til hvert glas ovenpå kompotten. - Stil igen til afkøling i en times tid, måske mere.
- Rabarbergelé: Kog rabarberne møre med sukker og vanille. De behøver ikke være helt udkogte. - Find den sigte, der er mest finmasket og hæld nu kompotten forsigtigt gennem. Du må ikke presse rabarberne gennem sigten, da du så vil få en lidt mere grumset gelé. - Jeg må selv have købt mig et osteklæde, for på den måde at kunne sigte saft og dræne yoghurt uden problemer. -.
- Læg husblassen i blød. Tag lidt af saften og sørg for, at det er ekstra varmt (mikroovn). Smelt husblassen heri. Tilsæt lidt af den koldere saft lidt efter lidt og bland så hele molevitten.
- Når panna cotta'n har sat sig og geléen er kølet ned hældes geléen så ovenpå og desserten sættes igen på køl, indtil den skal serveres. Kan sagtens laves dagen før.
Klem vannet fra gelatinplatene og ha de opp i den varme fløteblandingen. Rør inn kulturmelken og fordel panna cotta i dessertglass eller -skåler. For the panna cotta, soak the gelatine leaves in a little cold water until soft. Place the milk, cream, vanilla pod and seeds and sugar into a pan and bring to a simmer. To serve, turn each panna cotta out onto a serving plate.
0 Response to "Recipe: Appetizing Panna cotta med rabarberkompot og -gelé - Rimmers Køkken"
Post a Comment